За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

сряда, 13 април 2022 г.

Цитирам от обществените коментари По финландските групи:




"Съдбата на човечеството е подпечатана. WEF, Световният икономически форум, вече е разработил следващото поколение сертификати за ваксинация - "Green Pass".  Тя ще се основава на кръвни проби.


Грандиозната схема на глобалистите за контрол на населението върви по план. Първо имаше фалшива пандемия, след това генни инжекции, след това сертификати за ваксинация, за да сте сигурни, че сте получили убийствената инжекция, модифицираща гена mRNA, последвана от задължителни подсилващи инжекции.


Тъй като инжекциите са строго пазена тайна, споразуменията за доставка са строго секретни. В крайна сметка става дума за милитаристична програма. Притежателят на патента проверява ефекта на експерименталните ваксини с какво друго, освен с кръвни проби? Следващото нещо е да претупате точките за вземане на кръвна проба, за да можете да продължите показанията си.

При предявяване на иск и вземане на кръвна проба в рамките на няколко секунди по кръвната картина ще може да се определи дали сте се подчинили на бустера.


Дали зад тези паспорти с кръвна идентификация се крие още по-лош план? Със сигурност. Те могат да се използват за създаване на един ДНК файл. ДНК може да бъде прехвърлена към QR код и оттам към ДНК център.


Какво може да се направи със 7,8 милиарда индивидуални ДНК файла? Те могат да бъдат групирани по етническа принадлежност, раса и произход. Алгоритмите и изкуственият интелект могат да свършат тази работа. След това тези транссексуални свещеници ще контролират живота и смъртта по свое усмотрение. Паспортите с кръвни проби са оръжие за масово унищожение за евгеничното изтребване на вампирите.


WEF знае какво искат те. Кръвният тест или събирането на ДНК е стъпка напред, за да се гарантира, че никой няма да избяга с фалшив сертификат от глобалната база данни за ДНК и тоталната диктатура.


Все още обаче не сме стигнали дотам. Няма да се съгласим на кръвни отливки и микрочипове за зверове. Ето защо трябва да бъдем изключително бдителни за злото, което се крие зад QR кода, и да го предусетим, преди да е станало твърде късно.

След като чипът бъде поставен под кожата, историята на хомо сапиенс ще приключи.


Време е да се събудите ???? "

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?