За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

неделя, 10 април 2022 г.

Американска фирма, свързана със Световния икономически форум и Министерството на отбраната на САЩ, е замесена в прикриването на биологични оръжия




Тъй като започна да се появява доказателство за потенциално прикриване на биологично оръжие, компания, наречена Metabiota, придобива известност. Нейният основател е завършил програмата "Млад глобален лидер" на Световния икономически форум.

Инвеститорите на Metabiota включват In-Q-Tel, фирма за рисков капитал на ЦРУ, която е специализирана във високотехнологични инвестиции, които поддържат или облагодетелстват разузнавателния капацитет на американските разузнавателни агенции, инвестиционния фонд на Хънтър Байдън, Rosemont Seneca и Агенцията за намаляване на заплахите на Министерството на отбраната на САЩ ( DTRA), която сключи договор с Metabiota за извършване на операции в свързани със САЩ лаборатории в Украйна.

Освен че има тесни връзки със WEF и неговия дневен ред за Голямото нулиране, Нейтън Улф, основателят на Metabiota, също работи в редакционния съвет на EcoHealth Alliance от 2004 г. През 2017 г. той е съавтор на проучване за коронавирусите при прилепите заедно с Президентът на EcoHealth Peter Daszak, Ph.D. EcoHealth работи в тясно сътрудничество с Института по вирусология в Ухан (WIV) в Китай, от където се подозира, че произхожда от SARS-CoV-2.

Глобалните партньорства на Metabiota се ръководят от Андрю К. Вебер, бивш помощник-министър на отбраната за ядрена, химическа и биологична отбрана, който създаде DTRA.


Връзките между Metabiota и няколко ключови играчи в пандемията на COVID и/или историята с лабораториите в Украйна са многообразни.


Украинско-американското сътрудничество за изследване на патогени, способни да бъдат оръжия, се управлява от DTRA, която финансира Metabiota, която се управлява от лидер на WEF с тесни лични връзки с единствения човек - Daszak - заподозрян, че е ключов играч в създаването на SARS -CoV-2, посредник между NIH и WIV и централна сила в прикриването на теорията за изтичане от лабораторията.


Интересното е, че Metabiota също е финансово подкрепена от инвестиционната компания на Хънтър Байдън и нека не забравяме, че младият Байдън също е получавал шестцифрена заплата от украинска газова компания за това, че не е правил буквално нищо, освен че е предоставил своето „мощно име“.


Обстоятелствено или не, просто не изглежда добре. И досега трябва да е кристално ясно, че всяка лаборатория, която извършва защитна работа, е еднакво способна да произвежда нападателни оръжия. Дебатирането по този въпрос е просто глупаво, тъй като всичко се свежда до семантика.


Според българската журналистка Диляна Гайтанджиева Метабиота е ключов играч в украинските лаборатории. Дейвид Хоровиц, политически писател, отбеляза, че Metabiota е „компания, която проследява траекторията на огнища и продава застраховки за пандемия, но също така изглежда има своя ръка в действителните лаборатории, които… може да са източникът на някои от тези огнища“.


С други думи, възможно ли е Metabiota да произвежда биологични агенти под дипломатическо прикритие и след това да продава застраховка за пандемия и проследяване на пандемия, за да „помогне на страните да изпреварят това, което пускат?“


Наваз иска „да се гарантира, че няма да настъпи „следваща пандемия“, като се ударят тези биолаборатории?! И какво има предвид Путин с фразата си „специална военна операция“?“ В този момент това изглежда като логичен въпрос.


https://childrenshealthdefense.org/defender/u-s-firm-with-ties-to-wef-dod-implicated-in-bioweapons-cover-up/


Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?