За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

четвъртък, 28 април 2022 г.

Галактическа федерация - НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ И ЦЕНТРАЛНИ БАНКИ



 Галактическа федерация - Андромеда:


Досега най-секретната и най-малко отговорната операция на федералното правителство не е, както може да се очаква, Ц_Р_У, D_I_A, или някоя друга свръхсекретна разузнавателна агенция. Ц_Р_У и други разузнавателни операции са под контрола на Конгреса. Те са отговорни: комисия на Конгреса наблюдава тези операции, контролира техните бюджети и е информирана за техните тайни дейности.


Федералният резерв обаче не е отговорен пред никого; няма бюджет; не подлежи на одит; и нито една комисия на Конгреса не знае или може наистина да наблюдава нейните операции. Федералният резерв, който има почти пълен контрол над националната парична система, не е отговорен пред никого.


Федералният резерв е частно лице с правомощия, предоставени му от федералното правителство. Всеки долар, създаден от Фед, се дължи на същата банка с лихва. Федералният резерв, а не правителството на САЩ, създава цялата валута и я заема на САЩ, С ЛИХВА.


Ако върнем цялата валута, която е взета на заем, за да съществува, но все още дължим лихва, откъде идва валутата, за да плати тази лихва?


Трябва да го заемем, за да съществува. Следователно е математически невъзможно да се изплати дългът, създаден от Федералния резерв.


„Когато вие или аз написваме чек, трябва да има достатъчно средства в нашата сметка, за да покрием чека, но когато Федералният резерв напише чек, няма банков депозит, върху който се тегли този чек. Когато Федералният резерв напише чек, той създава пари .”


От 23 декември 1913 г. Частната банка на Федералния резерв (FED) превзема Съединените щати и огромното мнозинство от света не го знае.


По волята на тях и техните предшественици (Bank of America) се обявяват войни, финансират се атаки (Кулите близнаци, 7-J, 11-M, Бали, Тунис, Казабланка, Батаклан, Брюксел,...), президентите са убити (Хайме Ролдос, Омар Торийос, Кенеди, Уорън Хардинг, Маккинли, Джеймс Гарфийлд и др.), трафикът на оръжия за масово унищожение (Карлайл, Бехтел, Лухийд Мартин, Рейтеон, Дженерал Дайнамикс, Макдонъл Дъглас, Боинг, Нортроп Груман)...


Тези банкери притежават медиите (FOX, CNN, NBC, ABC, CBS, BBC, New York Times, Washington Post, Wall Street Journal, Newsweek и др.) и използват стратегията за разсейване на населението с телевизионни предавания. плитко, кратко- живи технологични продукти, реалити шоута и анимационни филми, които осмиват семейните ценности. Те разпространяват новини за убийства и престъпления с цел постепенно да разрушат доверието ни в другите, да предотвратят обединението на хората и всякакви глобални народни бунтове.


Федералният резерв на Ню Йорк е съсобственик на NSA, ЦРУ (училище за терористи), Пентагона, BIS-Bank за международни разплащания (откъдето контролират централните банки на страните), МВФ, Световната банка, FOMC, ООН и НАТО и др.


FED също така позволява да действат наркокартели и трафик на оръжие.


Всеки път, когато стартират "икономическо спасяване", те всъщност купуват световните банки и финансови компании, като постепенно присвояват страната, която "спасяват".


Неговите собственици са силни сред могъщите: семейства милиардери, недосегаеми от правосъдието и освободени от данъци за цял живот.


Семейство Ротшилд (Лондон, Берлин и Израел)


семейство Рокфелер (САЩ и Израел)


семейство Варбург (Германия)


семейство Морган (Англия)


Семейство Лазар (Париж, Франция)


Семейство Мозес Израел Сейф (Италия)


Семейство Кун Льоб (Германия и САЩ)


семейство Lehman Brothers (САЩ)


Семейство Goldman Sachs (САЩ)


„Популярните“ милионери от второ ниво, като Бил Гейтс или Уорън Бъфет, изобразени от списание „Форбс“, са само средство за отклоняване на вниманието от незаконните дейности, извършени от „истинските мегабогати“ или метакапиталистите.


Ако никога не сте чували за тях, просто защото са открили, че светът се управлява по-добре от ъндърграунда (те са се учили от грешките, направени от Хитлер, Наполеон, Александър Велики и много други завоеватели), това е много очевидно в техните плановете, те не успяха дори до една десета от това, което



Федералният резерв постигна до момента: „превземане на целия свят, или почти“.


За сър Евелин де Ротшилд (английски банков гигант) и Дейвид Рокфелер (нефтен гигант) няма правителство, президент или армия над тях.


Те и техният купол от банкери-петролни хора са самопровъзгласилите се за шефове на всички президенти на САЩ от 1913 г. Състоянието на тези двама души е неизчислимо, защото като собственици на Федералния резерв, те законно притежават печатните преси, които печатат трилиони долари изнасят по света.


Те, заедно с изключително мощния Билдербергски клуб, CFR (Съветът за външни отношения), Тристранната комисия, BIS (Клуба на централните банки на света), Института Тависток (експерти по масов психологически контрол), Римския клуб , МВФ, Световната банка, ЦРУ, Пентагона и др. Те формират елита, който решава коя държава да атакува, кой президент да убие, коя „терористична атака“ да финансира, коя икономическа криза да планира, кой спектакъл или „димна завеса“ да измисли, коя „пандемия“ да постави и т.н.


Шедьовърът на Федералния резерв беше „Самоатаката на кулите близнаци“.


Използвайки убедителната сила на международните телевизионни мрежи, беше показано фалшиво видео, където актьор, преструващ се на „Бин Ладен“, се провъзгласи за автор на атаката, докато всъщност кулите съдържаха експлозиви, поставени от агенти на Ц_Р_У и подготвени самолети отпред, готови за катастрофа.


Доказателствата са огромни:


Срутване в 17:00 часа на третата кула (WTC 7), без нито един самолет да я е докоснал, по същия начин и със същата скорост на свободно падане, с която паднаха кулите близнаци, типично срутване на контролирано разрушаване-


Изземване на видеоклипове, показващи експлозии далеч отдолу, където се сблъскват самолети и пада разтопен метал (реактивното гориво никога не топи метал).


Останки от "Термит" (мощен експлозив, използван във военната индустрия за разрушаване), открити в белия прах, изхвърлен от срутващите се кули.


Ал Кайда е името, дадено от ЦРУ на движението муджахидини, което се бори срещу Съветския съюз през 1980 г. Лицемерни медии под прикритие лъжат!


САЩ изчерпват петрола и планираха атаката, за да ограбят петролните находища в Ирак, да търгуват с човешки органи и да присвоят маковите полета в Афганистан, където се добива опиум, който изнасят в страни като Китай, за да отслабят евтината си работа.


Това, което удари петоъгълника, не беше самолет, мълчаливи свидетели видяха управляема ракета към строителна зона на петоъгълника, където почти нямаше офиси. Затова се виждала само дупка, а не и следите от крилата на „мнимия самолет”.


След автомобилната атака на роднините на истинския Бин Ладен (сътрудниците на Буш в петрола) бяха предоставени условия да напуснат САЩ и да не отговарят на пресата.


Представяне по телевизията на измамен списък с предполагаеми „терористи“, които са управлявали самолетите, когато повечето от тях нито са знаели как да летят, нито са били в САЩ.


Съобщението, направено до Арън Русо (известен политик и режисьор) на парти на Ник Рокфелер, където той призна, че „събитие“ (атака) ще помогне на САЩ да вземат петрол от Ирак, само девет месеца преди събитието.


Подозрителен факт: както земята на кулите близнаци, така и земята, където е построена сградата на ООН, са дарени от семейство Рокфелер.


Банкерската мафия на Федералния резерв е източникът на злините в нашия свят днес.


Всички войни, атаки и провокации (срещу Северна Корея/Иран), историята на "Flu A" (бизнес на компанията Gilead Sciences на Доналд Ръмсфелд, министър на отбраната на Буш), световната криза, очаквана от суперкомпютъра " Co-located Високочестотни” на Уолстрийт.


Всичко това и много други неща, които никога няма да разберем, водят началото си от решенията, взети от мафиотските банкери и петролни семейства на Федералния резерв.


Това е просто частна банка, контролирана от хора, които никой никога не е избирал и които никой не контролира, която благодарение на „таен държавен преврат“, извършен през 1913 г., сега управлява най-мощната нация на планетата.


Ако Федералният резерв бъде върнат на правителството на САЩ, ползите за нашият


а и света биха били изключителни:


Край на войните: защото Федералният резерв ще спре да дава пари на Конгреса и ще попречи на компании като Harriburton да печелят от смъртта.


Нямаше да има програмирани световни кризи, те биха засегнали само страните, които ги генерираха.


Терористичните атаки, финансирани от ЦРУ, които те използват като извинение за кражба на природни ресурси от правителствата по света, ще прекратят.


Безплатен достъп до лекарството за рак, което ревниво се пази в Рокфелеровия институт.


Ерата на екологичната електрическа кола ще започне, появявайки се през 1996 г. (EV1-GM) и унищожена шест години след лансирането му от банкера-петрол на Рокфелер.


Намаляване на инфлацията в световен мащаб поради факта, че трилиони долари ще спрат да се печатат от Федералния резерв, спирайки девалвацията на долара.


По-евтина храна за всички поради края на монополите, контролирани от FTA на Федералния резерв, които регулират с какво страните могат да търгуват.


Спрете законното замърсяване с флуориди на нашата ценна питейна вода.


Прогресивно изчезване на наркотрафика, защото те няма да имат защитата на FED.


Това е проста логика, докато Федералният резерв продължава да контролира световните пари, няма да има сила, способна да се конкурира с властта, която дава милиарди долари на ден, способна да поквари дори най-честния и добронамерен служител .


Те имат силата да задължават всички държави, колкото искат, за да могат да ги контролират и грабят колкото си искат.


Трябва да оставите страха настрана, не е достатъчно да ги наричате "капиталисти", "плутократи", "елита" или "метакапиталисти", трябва да започнете да ги наричате с фамилните им имена: Рокфелер, Ротшилд, Морган, Уолбург, Хариман, Лазард, Леман, Кун Льоб, Голдман Сакс, Кисинджър, Пулицър, Круп, Моузес Израел и всички други мегабогати семейства и политици, които се крият под тяхна защита.


За тези, които искат да проучат сами, прочетете тези книги (повечето от тях са достъпни в интернет):


1. „Тайните на Билдербергския клуб” от Даниел Естулин


2. “Хитлер спечели войната” от Валтер Грациано


3. „Никой не видя матрицата“ от Уолтър Грациано


4. „Изповедите на икономически гангстер” от Джон Пъркинс


5. “Федералният резерв” от Стивън Лендман


И гледайте тези документални филми (предимно в youtube):


1. „Допълнение към Zeitgeist“ от Питър Джоузеф


2. "Край на играта" от Алекс Джоунс


3. “ZERO inchiesta sull´ “11 setembre” от Джулието Киеза


4. „America Freedom to Fasism” от Аарон Русо


5. "Фаренхайт 9/11" от Майкъл Мур


7. "Силата на кошмарите" на BBC


И тези филми:


1. "Долината на вълците, Ирак" от Куртлар Вадиси


2. „Пътят към Гуантанамо“ от Майкъл Уинтърботъм


3. „Редактирано“ от Брайън де Палма 4. „На юг от границата“ от Оливър Стоун


5. „Интернационалът“ от Том Тиквер (насочвайки към Bundesbank, сателит на FED)


Нека избягваме следващите планирани войни чрез Федералния резерв на Ню Йорк за получаване на петрол и инсталиране на марионетни правителства в Иран, Палестина, Либия, Кот д'Ивоар, Йемен, Сирия, Северна Корея, Венецуела, Пакистан, Обединените арабски емирства, Саудитска Арабия, Китай, Русия и "бъдещите войни за вода", които се подготвят срещу страните от Латинска Америка, Африка, Океания и всеки, който се осмели да защити своето природно богатство.


©  RANKENLT


От Misteri1963 - 27 април 2022 г

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?