За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

петък, 22 април 2022 г.

ТАЙНА ЛАБОРАТОРИЯ НА НАТО ЗА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ В ПОДЗЕМИЕТО НА МАРИУПОЛ?




В подземието на мариуполския Азовстал има секретно съоръжение на НАТО, управлявано съвместно с Метабиота. Лаборатория за химически и биологични оръжия, чието съществуване трябва да бъде скрито от света. Ето какво търсят руските специални части в мариуполските подземия. В сраженията през последните няколко часа бяха ударени някои украински командни центрове, групи и щабове на наемници, като също така беше унищожено и много от военното оборудване, току-що пристигнало от Запада. Пристанището Мариупол е под контрола на руската армия. В Мариупол има индустриална зона Азовстал, компания, собственост на олигарха Ринат Ахметов.


Невидими за окото, подземните мрежи на Азовстал представляват мрежа от 24 км тунели, достигащи дълбочина от 30 метра. За какво можеха да служат? Според реконструкцията на разследващия журналист Пепе Ескобар в тези подземни тунели се помещава тайно съоръжение на НАТО, наречено PIT-404. и биолаборатория, която се управлява от Metabiota, компания, свързана с Хънтър Байдън, Ринат Ахметов и правителството на Киев.


В подземието на двата стоманодобивни завода на Азовстал все още са скрити войници и бойци. В предоставената от Ескобар реконструкция се разказва за присъствието на няколко военни съветници от страни от Атлантическия алианс. Тайното съоръжение на НАТО ще бъде под командването на американския генерал-лейтенант Роджър Л. Клутие, който беше арестуван от милициите на ДНР при опит за бягство с хеликоптер.


Лабораторията Pit-404, отново според Ескобар, е структура, посветена на изследването на химически и биологични оръжия. Повече от триста военни консултанти са в капан в тунелите, офицери от Германия, Канада, САЩ, Франция, Италия, Полша, Турция, Швеция и Гърция.


През последните дни в публикувано в социалните мрежи видео беше открита зелена барета на Френския легион. Драматичната ситуация на мариуполските подземия е достатъчна, за да обясни дипломатическите усилия на Франция и Германия за създаване на хуманитарни коридори, полезни за ексфилтриране на онези чуждестранни офицери, които не трябва да бъдат там. Мариупол се превърна в епицентър на конфронтацията и се защитава толкова яростно, защото от години е център на агресията в Донбас и един от крайъгълните камъни на НАТО в Украйна. 


С окончателното завладяване на пристанището Мариупол руснаците имат пълен контрол над брега на Азовско море и им позволява да запечатат сухопътния мост, който свързва континенталната част на Руската федерация с Крим. Това е и ключов елемент за осигуряване на водоснабдяването на Крим, което беше прекъснато от Украйна.


https://southfront.org/a-secret-nato-bioweapon-laboratory-in-the-underground-of-mariupol

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?