За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

четвъртък, 10 ноември 2022 г.

Това е тъмният произход на програмата на Schwab за „Голямото нулиране“.

 



Световният икономически форум (WEF) и неговият главен изпълнителен директор често се възприемат като инициатори на плановете за политическа и икономическа трансформация, известни като „Голямото рестартиране“. Great Reset е просто заглавие на книга, за което се твърди, че е написано от Клаус Шваб. 

 

Идеите и мерките, пропагандирани там обаче, са по-стари от Клаус Шваб и могат да бъдат приписани на организации на олигарси като Рокфелер и ЦРУ в миналото.

Както беше  съобщено по-рано , Шваб е вербуван и обучен в програма на ЦРУ по време на престоя си в Харвард в началото на 60-те години. Програми като тази с „Младите глобални лидери“,  трансформацията на селското стопанство  с патентовани семена, торове и хербициди или дори  ЛГБТ движението  като част от Голямото нулиране се връщат към програмите на американските олигарси и техните неправителствени организации веднага след 1945 г.


Клаус Шваб е малко повече от хитър PR агент за глобален технократски дневен ред, корпоративно образувание на корпоративна власт и правителство, включително ООН, дневен ред, чийто произход датира от началото на 70-те години на миналия век и дори по-рано. 

 

Голямото рестартиране на Давос е просто актуализиран план за глобална дистопична диктатура под контрола на ООН, която се създава от десетилетия. Главните актьори бяха Дейвид Рокфелер и неговото протеже Морис Стронг. 

 

Създаване на новата парадигма 

 

В края на 60-те и началото на 70-те международни кръгове, пряко свързани с Дейвид Рокфелер, създадоха ослепителен набор от елитни организации и мозъчни тръстове. 

 

Те включват Римския клуб, 1001: A Nature Trust, който е свързан със Световния фонд за дивата природа (WWF), Конференцията на ООН в Стокхолм за Деня на Земята, изследването Limits to Growth, автор на MIT, и Тристранната комисия на Дейвид Рокфелер. 

 

Римският клуб 

 

През 1968 г. Дейвид Рокфелер основава   нео-малтусиански мозъчен тръст, Римския клуб , с Аурелио Печеи  и  Александър Кинг . Аурелио Печеи беше изпълнителен директор на автомобилната компания Fiat, собственост на могъщото италианско семейство Аниели. 

 

Джани Аниели от Fiat  беше близък приятел на Дейвид Рокфелер и член на международния консултативен съвет на Chase Manhattan Bank на Rockefeller. Аниели и Дейвид Рокфелер са били близки приятели от 1957 г. 

 

Аниели става член-основател на Тристранната комисия на Дейвид Рокфелер през 1973 г. Александър Кинг, ръководител на научната програма на ОИСР, също беше съветник на НАТО. 

През 1973 г., на третата си годишна среща на бизнес лидери в Давос, Клаус Шваб покани Печеи в Давос, за да представи на събралите се изпълнителни директори границите на растежа. 

 

През 1974  г.  Римският клуб смело заявява: „ Земята има рак, а ракът е човекът. “ И още:  „Светът е изправен пред безпрецедентен набор от взаимосвързани глобални проблеми, като пренаселеност, недостиг на храна, изчерпване на невъзобновяеми ресурси [напр. например нефт], влошаване на околната среда и лошо управление. 

Това беше ранното формулиране на Дневен ред 21 на ООН, Дневен ред 2030 и Голямото нулиране 2020 в Давос. 

 

Дейвид Рокфелер и Морис Стронг 

 

Най-влиятелният организатор на програмата на Рокфелер за „нулев растеж“ в началото на 70-те години на миналия век беше дългогодишният приятел на Дейвид Рокфелер, петролен милиардер на име Морис Стронг. 

 

Като председател на Стокхолмската конференция на ООН за Деня на Земята през 1972 г., Стронг популяризира програма за намаляване на населението и понижаване на жизнения стандарт по света, за да "спаси околната среда". 

През 1997 г. Стронг ръководи създаването на план за действие след срещата на върха на Земята,  Оценката на глобалното многообразие , план за въвеждане на Четвърта индустриална революция, опис на всички ресурси на планетата, как те трябва да бъдат контролирани и как това трябва да се постигне революция= 

Преди да бъде принуден да напусне ООН заради корупционен скандал, свързан с доставката на храни срещу петрол в Ирак, Стронг беше член на Римския клуб, попечител на института Аспен, попечител на фондация Рокфелер и фондация Ротшилд. 

 

Стронг  беше и директор  на окултния Храм на разбирането на Lucifer Trust (известен още като Lucis Trust), който се помещава в катедралата "Св. Йоан Божественият" в Ню Йорк, "

Това е тъмният произход на програмата на Шваб за „Голямото нулиране“, според която трябва да ядем червеи и да нямаме частна собственост, за да „спасим планетата“. 

 

Дневният ред е мрачен, дистопичен и предназначен да елиминира милиарди от нас, „нормалните хора“.

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?