За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

сряда, 16 ноември 2022 г.

АРКТУРИАНЦИ КАЦАТ КРАЙ СЕЛО ВИСКЯР, ПЕРНИШКО И СЕ СРЕЩАТ С ПЕТИМА ОЧЕВИДЦИ!!!

 Читатели мой! Ще ви запозная с една уникална случка, която ми разказа един мой фейзбук познат, който се свърза с мен, тъй като знаеше, че се интересувам от контакти с извънземни цивилизации.


 Моят познат набор 84-ти, който преди 4 години край Перник се прибира леко подпийнал късно привечер, срещнал 4 момичета на площада. Заговорил ги и от дума на дума ги попитал дали искат да направят едно малко приключение. Те попитали какво приключение, а той ги попитал дали имат фенерчета, за да отидат в близката планина за нощно наблюдение на звездното небе с надежда да видят НЛО-та. Те се съгласили и отишли на върха на  планината над село Вискяр пернишко. Там наблюдавали голям "трафик" на различни светлини в небето и светили с фенерчетата към тях, като мислено и с викове отправяли призив извънземните да направят контакт с тях, медитирали да се свържат с Галактическата Федерация. На едното от момичетата й прилошало и припаднало, но я свестили, казала, че е добре. Станало полунощ и момичетата изявили желание да се прибират. Тогава моя познат видял ярка светлина в небето и насочил фенера към нея, като премигвал с него и помолил момичетата да останат още 5 минути. 

За тяхно учудване, светлината направила заход и се отправила към тях, като зависнала отгоре им. Зависнали 2 малки кораба с размери 5 на 3 метра. Тогава пред тях проблеснала синя светлина и се появили 3 фигури с височина 2 метра, тъмно сива кожа, облечени в сиви камуфлажни комбинизони, с широки очи и слаботелесни на вид. Тези същества влезнали в комуникация телепатично с групата хора. Хората били шашнати. Те им казали, че са от Арктур и че идват с любов. Моят познат отвърнал през сълзи, че също ги обича.  Той им казал: "Откога ви чакаме! Помогнете ни!". А, единия извънземен му отвърнал "Действаме по въпроса и ви обичаме!" 
В този момент моя познат импулсивно прегърнал единия извънземен, разплакан. Те мислено му казали, че знаят за неговото страдание - майка му е вече добре, нооо...- замълчали са си.  Момичетата му казали да не прегръща извънземния но било късно за това. Прегръщайки извънземният, той се почувствал толкова хубаво сякаш бог го прегръща. 


Извънземните го попитали дали иска да се качи на техният кораб и той се съгласил. Телепортирали го на него. Корабът бил двуместен и станал прозрачен от вътре, което го уплашило, но те го успокоили, че няма никаква опасност.  Той ги попитал как се управлява.  Тогава те го накарали да седне на стол и му сложили някакви уреди на ръцете, и му сложили такъв на главата, като му казали да си помисли къде да отиде кораба и той щял да отиде там. Примерно на 10 метра в страни от местоположението му. 

После го върнали на земята. Показали им с холограма живота на тяхната планета. Дори му предложили да го вземат да живее на нея, но трябвало да забрави повече за Земята. Той отказал. Тогава извънземните му казали, че трябва да си ходят, но че вече са приятели, на коeто моят познат се разчуствал още повече. Те му казали, че хората са безполезно агресивни. 


След като си тръгнали извънземните, хората  се огледали по между си и забелязали, че най малката от момичетата я няма. Не минало много време и момичето се появило до тях. Като я попитали къде е била, тя казала, че мислено ги е помолила да я повозят на кораба и те я качили на единия кораб, и я "повозили" в небето, след което я върнали при тях.

Друго от момичетата направила снимки и видео. Моя познат я предупредил да не ги качва в интернет, но тя му казала: "Ти луд ли си?!! Това е супер яко!!" И тя ги качила в интернет. Малко след това я арестували от ДАНС и я вкарали в затвора за близо година, под предлог за защита на държавната сигурност. Той не може да каже подробности, защото е гледал да не се интересува, но когато срещал другите момичета те му казвали, че случката им повлияла положително в живота и те гледали на живота от съвсем друга преспектива.

Дори моя познат казва, че някакъв перничанин свързан с неправителствена организация (НПО) на Сорос се опитал да го вербува, но той отказал. 
/***/
Общо взето това е разказа. Надявам се, че ви е харесал!


 





Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?