За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

сряда, 2 ноември 2022 г.

АКО НЕ СЕ ИЗПРАВИМ И СРАЖАВАМЕ ЗА ПРАВАТА И СВОБОДАТА СИ ОЩЕ ДНЕС И СЕГА - ще загубим всичко, което ни е скъпо




Ние сме в най-критичното време в цялата човешка история. От векове световна престъпна мрежа от богати тирани е планирала този момент, в който искат да станат абсолютни владетели на цялото човечество. 

 

Тези финансови субекти контролират света предимно зад кулисите, тъй като притежават всички банки, злато, сребро, петрол, енергия, технологии, медии и използват властта си, за да влияят на правителствата. 

 

Но те не са доволни. Те искат да премахнат буквално всички права, свободи и притежания на всички хора по света. 

По същество техният план се свежда до това: да превърнат земята в един огромен затвор, където никой няма глас, идентичност или право и където всички ресурси са в ръцете на тези елити. Това буквално е тяхната програма, описана подробно в собствените им книги, уебсайтове, видеоклипове и доклади. 

 

Ако не устоим, ще ни отнемат  всичко скъпо. 

Милиони хора вече умират от задължителните инжекции, които са част от най-голямата програма за обезлюдяване, стартирана някога срещу човечеството. Тяхната публично заявена цел е да намалят човечеството до 500 милиона души


Нашата цел е да съберем армия от милиони смели, честни и борбени хора по целия свят, които ще застанат заедно и ще кажат "НЕ!" на тези престъпници.

 

Нашият основен враг са основните медии, които се използват от елитите за промиване на мозъците на почти цялото световно население, така че всеки сляпо и безпрекословно да следва техният дневен сатанински ред.


Истинският отговор на всичко това е да се покаже на хората какво се случва. След като човечеството се събуди и види плана, те ще се съпротивляват. Тогава играта приключва за елита. 

 

Лъжата унищожава народа. Истината спасява хората. 

Основната ни мисия трябва да бъде да разпространяваме истината с всички възможни средства. Истината ще премахне превръзката от очите на човечеството. Това е голямо предизвикателство, защото нашите противници разполагат с трилиони долари, които инвестират стратегически, за да контролират умовете на човечеството.

Нашата молба към всички, които четат това, е: не им позволявайте да успеят. Не им позволявайте да откраднат всички Ваши свободи, права, имоти и дори самоличността на хората от този свят. 

 

Трябва да се изправим. Трябва да осветим светлината на истината. Време е да бъдем герои, които няма да позволят на тези престъпници да постигнат своето.

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?