За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

четвъртък, 3 ноември 2022 г.

Към момента това е може би най-голямата, реална заплаха за живота на нашата планета (ферма) - геоинженерството.

 

 Има поне 18 ХААРП (HAARP) бази по света, като има данни и за строежа на още 3, намиращи се някъде около Антарктида. Това тотално съсипва климата ни и глобалистите го правят умишлено, за да причиняват суша, наводнения, пожари, земетресения и всякакви бедствия от този род, за да обвинят после теб, мен и нашите деца, че са "живи" и издишат въглероден диоксид!! Тези хора са болни и наистина могат да унищожат живота, какъвто го познаваме. Много е важно хората да са наясно и всички заедно да кажем СТОП - ние не го позволяваме повече! 
Случайни неща няма. Всичко е свързано във времевата рамка на Дневен ред на ООН 2030 или Голямото нулиране. 
 
На неотдавнашна конференция по геоинженерство в Швейцария, професор от водещ европейски технически университет започна своята презентация, като каза, че няма нужда да се обяснява, че сегашната вълна от екстремни горещи вълни в северното полукълбо, която е била непрекъсната за рекордно време, продължава , се причинява от геоинженерство. Така че нека се съсредоточим върху това как се прави. 
Смъртта и унищожението, водещи до опустошителна икономическа катастрофа, никога не са били пречка за дяволския дневен ред на онези, които стоят зад Програмата до 2030 г. и Голямото рестартиране. А WEF е просто изпълнителна агенция за корпоративната и елитна финансова кабала. 
 
Не забравяйте, че ако топлината и сушата могат да бъдат геоинженерно проектирани, тогава екстремните валежи и наводненията също могат да бъдат проектирани. Това е добре документирано: „Техниките за модифициране на околната среда (ENMOD) са инструменти за „война с времето“. Те са неразделна част от военния арсенал на САЩ: 
 
„Промяната на времето ще стане част от вътрешната и международната сигурност и може да се използва едностранно... Може да има нападателни и отбранителни приложения и дори да се използва за възпиращи цели. Способността да се създават валежи, мъгла и бури на Земята или да се променя космическото време... и създаването на изкуствено време са част от интегриран пакет от [военни] технологии.“
Само като е наясно с плана и надникне зад завесата на смъртоносните измами, като прозре лъжливата пропаганда, работеща 24/7, човечеството може да успее да преодолее тази безмилостна атака.

Съставен от GeoEngineeringWatch.org , списъкът датира от 1891 г. и предлага някои ясни прозрения за това какво може да направи „дълбоката сатанинска държава“ по отношение на създаването на тежки метеорологични явления. Най-ранният известен патент , подаден на 16 юли 1891 г., е озаглавен „Метод за производство на дъжд“. 
Патент от 1987 г. доказва, че HAARP се използва за промяна и манипулиране на климатичните модели 
Патентите стават по-изобилни и странни колкото по-надолу във времето вървят. В края на 50-те години има патенти за дисперсионни устройства за промяна на времето и камери за разлагане на гориво. Има и патенти за технологии за засяване на облаци, аерозолни контейнери, дозатори за частици, пръскачки за утаяване и машини за облъчване, както и техники за пречистване на въздуха и методи за генериране на „димни частици от ледени ядра“, отново с цел модифициране на климатичните условия.
 
До 1970 г. патентите за „биологично активни химикали“ стават очевидни, както и патентите за промяна на атмосферните валежи. Има дори патент , който е подаден на 11 август 1987 г. за “HAARP”, известен също като Програмата за високочестотно активно изследване на полярните сияния. 
 
HAARP се счита от мнозина за тайна програма за манипулиране на времето и този конкретен патент изглежда сочи, че това е вярно. Самото му заглавие обяснява, че целта на патента HAARP е да служи като „метод и апарат за промяна на регион в земната атмосфера, йоносфера и/или магнитосфера“.

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?