За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

сряда, 2 ноември 2022 г.

Тъмният произход на Голямото пренастройване в Давос




Клаус Шваб не е нищо повече от ловък пиар агент на глобален технократски дневен ред, корпоративно обединение на корпоративната власт с правителството, включително ООН, дневен ред, чиито корени са в началото на 70-те години на миналия век, а дори и по-рано.  Голямото пренастройване в Давос е само актуализиран проект за глобална дистопична диктатура под контрола на ООН, който се разработва от десетилетия. Основните действащи лица са Дейвид Рокфелер и неговото протеже Морис Стронг.


"В края на 60-те и в началото на 70-те години на ХХ век международните кръгове, пряко свързани с Дейвид Рокфелер, поставиха началото на зашеметяващ набор от елитни организации и мозъчни тръстове. Сред тях са Римският клуб; "1001: Тръст за природата", свързан със Световния фонд за дивата природа (WWF); Стокхолмската конференция на ООН за Деня на Земята; изследването "Граници на растежа", чийто автор е Масачузетският технологичен институт (MIT), и Трилатералната комисия на Дейвид Рокфелер.


Римски клуб

През 1968 г. Дейвид Рокфелер основава неомалтусиански мозъчен тръст, Римския клуб, заедно с Аурелио Печеи и Александър Кинг. Аурелио Печеи е висш мениджър на автомобилната компания Fiat, собственост на влиятелното италианско семейство Аниели. Джани Аниели от Fiat е интимен приятел на Дейвид Рокфелер и член на Международния консултативен комитет на банката на Рокфелер Chase Manhattan Bank. Аниели и Дейвид Рокфелер са близки приятели от 1957 г. През 1973 г. Аниели става член-основател на Трилатералната комисия на Дейвид Рокфелер. Александър Кинг, ръководител на научната програма на ОИСР, също е бил консултант на НАТО. Това беше началото на това, което щеше да се превърне в неомалтусианското движение "хората замърсяват".

През 1971 г. Римският клуб публикува дълбоко погрешен доклад "Граници на растежа", в който се предсказваше краят на цивилизацията, каквато я познаваме, поради бързото нарастване на населението, съчетано с фиксирани ресурси като петрола. Докладът заключава, че без съществени промени в потреблението на ресурси "най-вероятният резултат ще бъде доста внезапно и неконтролируемо намаляване както на населението, така и на индустриалния капацитет".


Докладът се основаваше на фалшиви компютърни симулации, извършени от група компютърни специалисти от Масачузетския технологичен институт."


Това беше ранната формулировка на Дневен ред 21 на ООН, Дневен ред 2030 и Голямото пренастройване в Давос през 2020 година"

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?