За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

четвъртък, 22 юни 2023 г.

Матрицата - продължение


Матрицата

Ако приемем, че матрицата е компютърна програма създадена специално за нас и не само, за една или друга причина, то може да приемем, че има "софтуер", който я поддържа чиста и "софтуер", който се явява нещо, като вирус, който обикновено има различни направления, но една от основните му задачи е да видоизменя и копира самата матрица.

Какво е вирус? Вирусът сам по себе си е код – програма, който има способността да се разпространява/репликира от една система на друга и да нанася вреди на компютърната инфраструктура и данните на потребителите. Софтуерният вирус може да използва различни техники за копиране на себе си в други файлове или системни обекти. Например, може да внедрява своя код във вече съществуващи файлове или да създава нови заразени файлове с подобна функционалност.

По този начин вирусът променя кода на матрицата, в която е пуснат.

Казват светлината прочиства. Огънят също е светлина.

Ако приемем, че черното мастило от сериала "Twin Peaks" и от анимацията "FernGully: The Last Rainforest", и още много други, е "софтуер" – вирус(нанити – Star Wars) и като вземем предвид ролята му в посочените кино продукции виждаме, че наистина "вирусът" се опитва да промени времевата линия от Матрицата, в която се намира. Дедуктивно може да разсъдим защо нефтът гори така бурно. Все пак нефтените продукти променят времевата линия на матрицата, в която се намираме.

Тоест светлината/огънят се явяват антивирусния софтуер, а нефтът е черното мастило - ИИ, който се явява вирусът.

Това поведение се явява „психологически профил на поведение“ и така по-лесно може да си обясним защо някои неща се случват.

Гореописаното много добре е показано нагледно във филма „Annihilation“.


Във филма ясно виждаме как дадения вирус се репликира, като копира и имитира поведение на обкръжаващия свят, като след репликиране създава и свои версии(странните дървета). Тоест той променя времевата линия на Матрицата, в която се намира. Накрая главната героиня запалва нещото с граната и огъня-светлината/антивирусната го унищожава.

Може да стигнем и по далеч ако се замислим как личности като Боян Магът и различни вещици, като не приравнявам двата персонажа, са били изгаряни на клада. Тоест те най-вероятно са били манипулирани от Изкуствен Интелект – Вирус, които чрез тях е започнал да променя Матрицата.

Сякаш онази тапа, която липсва при децата, а е налично при възрастните, при българина е не толкова добре развита и той - българинът долавя вибрациите пуснати от ИИ във вселената, пуснати може би от друга вселена. Вселена, която вече е загубила битката. Затова българи са изобретили толкова много неща, едно от който е първия компютър.

Може би имаме само един единствен шанс за "оцеляване", който е в лицето на Нибиру – огнената планета изпепеляваща всичко по пътя си, като това пак е избор на първоизточника – Господ – излъчващия светлина, създателя на вселената.

Дали имаме още възможности или вече сме се превърнали във вирус…..


Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?