За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

понеделник, 5 юни 2023 г.

‼️Шефовете на световните шпионски служби са се срещнали на таен конклав в Сингапур



Високопоставени служители от около две дузини от големите разузнавателни агенции в света проведоха тайна среща в периферията на срещата за сигурност в диалога Шангри Ла в Сингапур този уикенд, казаха петима души пред Ройтерс.


Такива срещи се организират от правителството на Сингапур и се провеждат дискретно на отделно място заедно със срещата на върха по сигурността от няколко години, казаха те. За срещите не е съобщавано досега.


„Срещата е важен елемент от международния дневен ред в сянка“, каза човек, запознат с дискусиите, пред Ройтерс. На срещата присъстваха служители на разузнаването от Съединените щати, Индия и Китай, наред с други. Американската делегация включваше директора на националното разузнаване Аврил Хейнс. Като част от делегация от Ню Делхи, на срещата присъства директорът на отдела за изследвания и анализи на индийското разузнаване Самант Гоел. 


Заместник-министърът на отбраната на Украйна, присъстващ на срещата на върха, не беше допуснат до тайната среща. Обсъждането на конфликта в Украйна без представител на Украйна явно е в реда на нещата, тъй като от тях не зависи нищо.


https://www.reuters.com/world/worlds-spy-chiefs-meet-secret-conclave-singapore-2023-06-04/#:~:text=SINGAPORE%2C%20June%204%20(Reuters),weekend%2C%20five%20people%20told%20Reuters.



Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?