За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

петък, 16 юни 2023 г.

ПЛАНОВЕТЕ НА БАНДАТА СВЕТОВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ



Става още по-странно, когато гледаме филма „V като Вендета“, който беше пуснат през 2006 г. Този филм заяви, че е „Безкомпромисна визия за бъдещето“. Той изобразява пандемия, която води до световна тирания.


Годината на филма е поставена през... 2020!


През 2013 г. музикант композира песен за пандемия от корона вирус, която ще се случи през... 2020 г. На въпроса дали е някакъв вид пророк, той отговори, че е направил проучване и е открил, че има програма за пандемии, започваща през 2020 г.


През 2010 г. Фондация Рокфелер публикува „Сценарий за бъдещето на технологиите“. Интересно... сценарий за бъдещето! Какво пише? Той описва пандемия, която води до световна тирания.


„Сценарият за бъдещето“ от 2010 г. предвиждаше точно това, което видяхме през 2020 г.


Учудващо, веднага след избухването Фондация Рокфелер вече имаше под ръка задълбочено ръководство, което показва стъпка по стъпка как едно ново общество на пълен контрол и наблюдение е „изходът от тази криза“. Подготовката на този тип ръководства отнема много месеци. Как така им беше под ръка?


Втори „Футуристичен сценарий“ беше публикуван от Центъра за здравна сигурност Джон Хопкинс, който е спонсориран от Бил Гейтс. Този футуристичен сценарий също така описва пандемия с „нов корона вирус“, който произхожда от Азия.


Отново и отново виждаме, че тези хора обявяват предстоящото избухване, знаейки точния му произход и какъв тип вирус ще бъде. Как е възможно?


Има дори видео на участие на ФАУЧИ в панелна дискусия, където те говориха за това как е необходима глобална криза, за да се разруши системата, за да се убеди човечеството да приеме нова експериментална ваксина, променяща ДНК. Един от говорителите на панела каза, че вирус може уж да тръгне от Китай, за да причини тази световна криза, проправяйки пътя за тези нови ваксини...  Доказателствата за тази информация и още много шокиращи факти са разкрити във феноменално видео: ПЛАНЪТ

ПАНДЕМИИ

Доказателство как пандемиите не са естествено явление, а щателно организирани операции, отприщени върху човечеството с цел намаляване на световното население и увеличаване на контрола върху оцелелите.


Хиляди водещи учени, лекари, адвокати, академици и други експерти разкриват доказателства, че пандемиите са организирани, за да се намали световното население и да се установят свръх високи нива на тоталитарен контрол. Медицински организации, които разкриват това, са Световният лекарски алианс, Американските лекари на първа линия, Лекари за етика на Covid, Лекари за истината, Лекари за свобода, Световен здравен алианс, Алианс за медицинска свобода и стотици други по света. 


МЕДИЙНО НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ

Новинарските медии бяха разгърнати по целия свят, за да създадат безпрецедентен страх и истерия сред световното население. Актьори, представящи се за пациенти, използването на манекени и торби за трупове, пълни с хартия, бяха заснети в интензивни центрове, болници и морги, за да всят ужас в съзнанието на хората. Това ги подготви да поискат масови ваксинации, за да ги „спасят“ от този планиран кошмар.


ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИНЖЕКЦИЯ

Нетестван, експериментален, променящ ДНК коктейл от неразкрити токсини беше наложен на световното население като единствен отговор, докато почти всяко ефективно, безвредно лечение беше потиснато.


ФАЛШИВ МАРКЕТИНГ

Тези инжекции изобщо не са ваксини, защото не правят това, което прави ваксината: не предотвратяват инфекция или предаване. И все пак те са фалшиво рекламирани като ваксина.


ПАНДЕМИЯ, ОСНОВАНА НА ФАЛШИВИ СЛУЧАИ

Основният инструмент, използван, за да се каже на света, че има пандемия, беше PCR тестът. Въпреки това, изобретателят на PCR, Кари Мулис, предупреди, че PCR не може да се използва за определяне на инфекция или заболяване. PCR тестът може да даде до 94% фалшиви положителни резултати! Милиони напълно здрави хора бяха обозначени като „случаи“ и това беше истинската основа за обявяване на „пандемия“.


ФИНАНСОВИ СТИМУЛИ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА УБИЙСТВО

Болниците получиха хиляди долари за всеки пациент, който етикетираха като ковид. Не се изискваха доказателства. Когато ги обдишвали или прилагали токсичното лекарство Remdesivir, те отново получавали хиляди долари. За всеки смъртен случай, регистриран като ковид, отново получаваха десетки хиляди долари. Като цяло един пациент, фалшиво регистриран, малтретиран и довел до смъртта му, спечели на здравните лекари над сто хиляди долара. Нищо подобно не се е случвало досега в историята на медицината, но въпреки това е масова практика по света. Погрешното етикетиране, малтретирането и убийството на пациенти създадоха хиляди медицински милионери почти за една нощ.


ФАЛШИВО КОВИД ЕТИКЕТИРАНЕ

На болниците и лекарите по света беше наредено - или платено - да регистрират всеки пациент и смърт като C0VID. Безброй хора са свидетелствали онлайн за ходене в болница за състояния, несвързани с ковид, но въпреки това са регистрирани като пациент с ковид. Инфаркти, счупвания на крайници, инсулти, падания от коне, катастрофи - всичко се регистрираше като ковид.


БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ЦЕНЗУРА

На никого не беше позволено да говори за истинската наука, свързана с тази пандемия - дори учените, носители на Нобелова награда. В световен мащаб беше приложена безпрецедентна масова цензура. Беше разрешен само един разказ, който противоречи на всеки аспект на реалността и науката.


ПОТИСКАНЕ НА ЛЕЧЕНИЯТА

Въпреки че на света беше казано, че сме изправени пред най-голямата заплаха за здравето за всички времена, всеки един ефективен протокол за лечение на covid беше забранен. Лекари, спасяващи живота на пациенти с ковид, бяха заглушени, уволнени, оклеветени, арестувани и някои убити. Разпоредиха на аптеките да отказват рецепти за работещи лечения на ковид.


БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА НАУЧНА ИЗМАМА

Големи водещи научни организации като The Lancet и Световната здравна организация бяха хванати да извършват измами и масови убийства, за да скрият тези успешни лечения от човечеството.


МАСОВО УБИЙСТВО НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА

Лекари, медицински сестри и погребални директори свидетелстват, че са били свидетели на убийството на безброй възрастни хора в домове за грижи чрез предозиране с наркотици. Те бяха обозначени като смъртни случаи от ковид, което беше извинението за локдауните.


МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ ЧРЕЗ БЛОКИРАНЕ

Милиони хора загубиха своя бизнес, работа, здраве, разум, семейство и дори живота си по време на блокирането. Заключванията се оказаха много по-разрушителни за човечеството от самата болест, която има процент на оцеляване от 99,7%.


УНИЩОЖЕНИ МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ

Безброй малки предприятия бяха унищожени от блокирането, докато на мега корпорациите - които събират хиляди повече хора всеки ден - беше позволено да останат отворени. В резултат на това човечеството стана по-зависимо от тези мега корпорации. Това доведе до обедняване на средната класа и допълнително обогати богатите, които направиха милиарди долари по време на блокирането.


АНТИНАУЧНИТЕ МАНДАТИ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ МАСКА

Маските бяха задължителни в целия свят, въпреки че всяко едно научно изследване на маски доказа, че те не предлагат защита срещу вирус. Всъщност маските увеличават риска от инфекция, поради задържане на влага, събиране на бактерии, запушване на издишания токсичен въздух и драстично намаляване на приема на кислород - плюс повишени нива на стрес, което понижава имунната система.


САМОСГЛОБЯВАЩА СЕ НАНОТЕХНОЛОГИЯ

Няколко от водещите медицински изследователи в света публикуваха микроскопични изображения, показващи, че тези инжекции съдържат самосглобяваща се нано технология, заедно със силно токсичен, 5G-проводим графенов оксид. Тази нанотехнология дигитализира хората, превръщайки ги в потенциални рецептори и предаватели на 5G сигнали.


ЕКСПЕРТИТЕ ПО ВАКСИНИТЕ БЯХА СМАЗАНИ

Водещи световни експерти по ваксини, предупреждаващи срещу тези експериментални инжекции, бяха насилствено заглушени. Мнозина бяха уволнени, някои арестувани, а други хвърлени в психиатрични болници, просто защото предупредиха света за тези опасни коктейли, променящи ДНК, които съдържат дори наноботи.


НЕЖЕЛАНИТЕ РЕАКЦИИ ОТ ВАКСИНАТА СА ПРИКРИВАНИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ

Много медицински сестри и лекари са свидетелствали, че са били подложени на натиск да не съобщават за нежелани събития от тези инжекции. И дори когато бяха докладвани, по-голямата част от нежеланите събития бяха игнорирани от здравните институции. Само около 10% от докладите за нежелани събития са регистрирани. Хората, умиращи повече от две седмици след инжектирането, се отхвърлят като „несвързани с ваксината“. Германски лекар скочи от покрива на болницата и загина, защото вече не можеше да се прикрива  престъпленията, които беше принуден да върши.


МИЛИОНИ СМЪРТНИ СЛУЧАИ ОТ ВАКСИНИ

Въпреки масовото потискане на нежеланите реакции от ваксините, данните в световен мащаб показват, че милиони са загинали и стотици милиони са тежко ранени от тези токсични коктейли. Парализа, рак, слепота, инсулт и сърдечни заболявания са само част от стотиците странични ефекти. По време на пандемията никъде в света нямаше свръхсмъртност. След като започнаха масовите инжекции, прекомерната смъртност се взриви в световен мащаб. И все пак не се признава никаква връзка между това масово измиране на човечеството и масовите ваксинации. Медиите и правителствата които са съучаастници в това престъпление срещу човешката раса просто казват, че няма обяснение за това цунами от внезапни смъртни случаи.


Започнаха да се трупат доказателства, че това не е естествена пандемия, а дирижирана криза с цел увеличаване на контрола върху световното население. Наистина, след пандемията бяха въведени безпрецедентни системи за социален контрол, наблюдение и тирания. 


НОВИЯТ СВЕТОВЕН САТАНИНСКИ КОНЦЛАГЕР


Разкрити са доказателства, че Световната здравна организация е структурирана така, че да се превърне в ефективно едно световно правителство, когато обяви пандемия. СЗО обаче е собственост на частни финансови организации, които я използват, за да подчинят света на техния контрол.

Официалният дневен ред за световно господство от Световния икономически форум, Световната здравна организация, ООН и техните глобалистки съюзници (Световна банка, МВФ, BIS, BlackRock и др.) - това е най-голямата заплаха за човечеството от зората на времето .Всичко това, както и много повече, кара човечеството да започне да разбира, че престъпните сили манипулират световните събития. Доказателства за това са разкрити от топ експерти от ООН, британски и американски военни, топ международни адвокати и много други.



ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА ТОВА, ЧЕ ТАЗИ ЛЪЖЕ ПАНДЕМИЯ Е УМИШЛЕНО ПОДГОТВЕНА ОТ САТАНИСТИТЕ

Това, което наистина е умопомрачително, е, че през 2017 и 2018 г. повечето нации в света изведнъж започнаха да си доставят огромни тестови комплекти за C0V!D-19. Една година преди да има каквато и да е било пандемия всяка държава трупаше комплекти за PCR тестове, които да бъдат използвани по време на пандемията.

ТАЙНИЯТ САТАНИНСКИ ПЛАН НА СВЕТОВНАТА "ЗДРАВНА" ОРГАНИЗАЦИЯ И РАЗКРИТ


Вирусолог от Световната здравна организация разкри по холандска телевизия, че СЗО има план от 10 години за инфекциозни заболявания, като се започне от 2020 до 2030 г. 

Доказателство за следната информация е представено във филма ПЛАНЪТ -


Марион Купманс е вирусолог от холандското правителство, който също е работил в прословутата биолаборатория в Ухан. По време на интервю по националната телевизия в Холандия тя направи разкриваща се грешка...


Купманс заяви, че от няколко години СЗО има план за 10 години пандемии, от 2020 до 2030 г.


Че СЗО е знаела предварително за първата пандемия, се доказва от факта, че няколко месеца преди избухването те изпратиха документ до правителствата по света, инструктирайки ги да се подготвят за предстоящо избухване на респираторен патоген.


Как може СЗО да знае, че пандемията ще започне след няколко месеца? Те дори знаеха каква болест ще бъде! Според вирусолога Купманс от СЗО това е план, който са имали от много години...


„Това е първата пандемия“, добави тя...


Всички го знаеха! Фаучи също знаеше какво се готви. През 2017 г. той заяви: „Няма съмнение за никого, че ще има изненадващо избухване по време на първия мандат на администрацията на Тръмп“. Как би могъл да предвиди толкова непредсказуемо събитие с пълна сигурност?


Няколко месеца преди епидемията беше публикуван видеоклип от Глобалния съвет за наблюдение на готовността, показващ как коронавирусът започва да се разпространява от Ухан към останалия свят.


Отново: те публикуваха това точно преди да се случи, описвайки точния вид на патогена и точния му произход.


Няколко месеца преди избухването Бил Гейтс организира учение за тази пандемия. Техният лозунг беше: „Трябва да се подготвим за това, което ще се превърне в пандемия“. Те обсъдиха как ще трябва да контролират медийния разказ и да кажат на света, че ваксините са отговорът. Веднага след това упражнение Гейтс туитна колко е развълнуван от продажбата на много ваксини през следващата година.

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?