За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

петък, 30 юни 2023 г.

Хазарската мафия отчаяно иска да направи нещо драматично



Масоните P3, които контролират организацията Black Sun, Ватикана и голяма част от Пентагона, призовават световните въоръжени сили да предприемат действия.  Но руснаците предприемат нужното за да ги спрат като казват, че ключът към спасението на света е в арестуването на лидерите на култа към смъртта Хабад. 


По принцип ЦРУ се опитваше да плати на Wagner Group 6,2 милиарда долара, за да ги използва срещу Русия. Това се крие зад това заглавие:


„Миналата седмица Пентагонът откри счетоводна грешка за 6,2 милиарда долара.


https://www.militarytimes.com/news/pentagon-congress/2023/06/20/pentagon-error-provides-extra-62-billion-for-ukraine-military-aid/

В крайна сметка Русия и Вагнер си стиснаха ръцете и прибраха парите. 


Световната здравна организация сега свързва болестите с изменението на климата и поради това иска да контролира целият свят и да го пороби. За да даде тласък на това, СЗО назначи Ванеса Кери, дъщеря на бившия държавен секретар на САЩ Джон Кери и специален пратеник на президента на САЩ по климата, за „генерален директор по изменението на климата и здравето“. 

Всичко това се случва като Световният икономически форум призовава изкуствения интелект да „пренапише“ религиозните писания , за да създаде глобализирана „Нова Библия“ . ”


Ювал Ноа Харари, който служи като дясна ръка на Клаус Шваб в WEF, твърди, че Библията е „фалшива новина“ и е пълна с език на омразата и че елитите могат да използват AI, за да заменят Библията и да създадат единна „религия“. " Според WEF Бог, Исус и християнството са „фалшиви новини“ , които човечеството трябва да отхвърли.

Междувременно италианският лидер Джорджия Мелони слуга на Клаус Швааб, която дойде на власт с обещание срещу имиграцията, позволи на повече от 100 000 нелегални имигранти на брега през последните девет месеца, всичките мъже в военна възраст.

Нищо чудно, че руското правителство едностранно се оттегля от редица международни органи, включително Световната търговска организация и Световната здравна организация.

Самите европейци сега се готвят да се отърват от фалшивото правителство на Байдън и неговите кукловоди KM.


Както отбелязва географът Манлио Динучи, „Рецесията, която се задава в Европейския съюз, беше причинена от високите цени на енергията в резултат на [насочвания от Рокфелер] саботаж на газопроводите „Северен поток“.


Робът на Рокфелер Антъни Блинкен нарече блокадата на Северен поток „огромна възможност“, която превърна Съединените щати във водещ доставчик на втечнен природен газ за Европа. В резултат на това Exxon, Chevron и други компании на Рокфелер "направиха рекордни печалби", кза сметка на все по обедняващите от това  европейци. 

В самите САЩ:


Президентството на „Джо Байдън“ се върти в канализацията пред очите на всички, а с него вероятно и надеждите и мечтите на глобалистите да накарат всички да ядат буболечки, като същевременно отнемат всичко, което притежавате.


Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?