За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

четвъртък, 23 май 2024 г.

Operation Garden Plot и Rex 84 са разкрити! Лагерите на FEMA са предназначени да налагат строго разделение на мъже, жени и деца



Появиха се секретни документи, разкриващи подробности за Garden Plot и Rex 84, две тайни правителствени операции, насочени към налагане на строги мерки в лагерите на FEMA в цялата страна. 


План REX 84: да затворим всички несъгласни американци в концлагери

Според Wikipedia това кодово име е съкращение от Readiness Exercise 1984; поредица от планове, разработени от Федералната агенция за управление на извънредни ситуации (FEMA) – под ръководството на Съвета за национална сигурност (NSC) – за задържане и настаняване на голям брой граждани на САЩ, за които се смята, че „заплахите за националната сигурност „се прилагат“ по време на обявена национална спешен случай.


В случай на национална криза – като ядрена война, широко разпространено насилствено политическо несъгласие или обществено противопоставяне на военните действия на САЩ в чужбина – се твърди, че плановете изискват суспендиране на Конституцията на САЩ, което би прехвърлило контрола върху федералното правителство от Конгреса до изпълнителната власт на FEMA.


Изградени са повече от 1000 „лагери за задържане“ в Съединените щати, които могат да бъдат използвани от FEMA съгласно REX 84.


Най-голямото от тези идентифицирани заведения – психиатрична болница извън Феърбанкс, Аляска – може да приюти до 2 милиона затворници.


Лагерите на FEMA са разделени


През годините няколко вътрешни лица разкриха, че операциите на FEMA в лагера ще бъдат разделени, както следва:


Мъжете се изпращат в лагер, разделен по пол, а робският труд е премахнат съгласно Изпълнителна заповед 13603 на Обама. Унищожението ще бъде крайната цел. Точно това направиха нацистите с евреите.


Жените се изпращат в лагери, разделени по пол. Ще има робски труд, но тези лагери ще бъдат центрове на човешко робство.


Децата са изпратени в собствени лагери. Тези лагери ще доведат до най-мрачния час на човечеството и места за удоволствие на педофилската мафия.


Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?