За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

вторник, 21 май 2024 г.

Защо Ватикана е избра точно този момент, за да хвърли бомби за НЛО, извънземни и „привидения“?


От векове Ватикана грижливо пази най-ценните им тайни. През последните години това е особено вярно по отношение на това, което знаят за НЛО, извънземните и мистериите на Вселената. Така че защо са избрали точно този момент от историята, за да говорят публично за тези неща?  Пресконференцията във Ватикана в четвъртък е първият път, когато Ватикана провежда пресконференция за НЛО, извънземни и „привидения“ от 1978 г. насам.


Така че това е наистина голяма работа.   Съобщава се,  че Ватикана е решил да издаде нови насоки „относно извънземните и как ще се справи с потенциални срещи в бъдеще“...

Ватиканът обяви, че ще проведе пресконференция за "свръхестествените явления" утре и ще засегне извънземните и как ще се справи с потенциални срещи в бъдеще.

Провежда се, за да „представи новите разпоредби на Дикастерията за доктрината на вярата за разграничаване между видения и други свръхестествени явления“, ще бъде ръководено от кардинал Виктор Мануел Фернандес, посланика Армандо Матео и Даниела Дел Гаудио.

Ако Ватикана почувства необходимост да издаде насоки за това как да се „справят с потенциални срещи в бъдеще“, това изглежда означава, че те вярват, че ще има „потенциални срещи в бъдеще“.

Какво знаят те, което не ни казват?

Вероятно много.

Последният път, когато Ватикана направи нещо подобно, беше  през февруари 1978 г.

Какво се е променило между тогава и сега?

Едно нещо, което се промени е, че настоящият папа изглежда доста се интересува от темата за извънземните.

Продуцентът на нов документален филм, озаглавен „Бог срещу извънземните“, изглежда вярва, че Ватикана иска да ни подготви за деня,  когато човечеството най-накрая ще установи контакт с такива същества ...

Документалният филм „God Versus Aliens“ ще направи премиера на филмовия фестивал в Кан и ще разкрие тайните на Ватикана за НЛО.

Режисьорът Марк Кристофър Лий казва, че фактът, че Ватиканът публикува нови насоки за виденията означава, че пълното разкриване на феномена на НЛО наближава.

Той каза: „Ватиканът изучава НЛО от десетилетия и дори има свой кардинал, назначен да се занимава с първия контакт. От моите изследвания вярвам, че тези нови насоки за привиденията са доказателство, че те знаят, че НЛО са нещо повече от физически кораби от други светове.

Много хора са изненадани да научат, че Ватикана дори има обсерватория, която датира от два века и половина. 

Възможно ли е всичко това да ни подготвя за голяма измама с абсолютно епични размери?

Докато беше още жив, авторът Том Хорн  направи следното наблюдение ...

Защо Ватикана е предприел този внимателно планиран и преднамерен курс през последните няколко години е по-голямата мистерия, но предполага познаване от тяхна страна на факти, все още скрити за по-голямата част от света, които могат да имат дълбоки и исторически последици. Той също така илюстрира как Рим съзнателно или несъзнателно се е настроил да стане агент на масовата измама за последните времена относно „спасението отгоре“. Това е така, защото исторически съществува ясен модел, при който психологическата нужда на човека от спасител се проявява по време на бедствие – време като днешното – когато хората гледат към небето за божествена намеса.

Вярно е.

Когато нещата станат достатъчно зле, светът ще потърси спасител.

И ако на сцената се появи „превъзходна раса“, която изглежда има всички отговори, много хора напълно ще ги прегърнат.

В продължение на десетилетия книги, филми и телевизионни предавания са ни карали да очакваме, че някой ден ще взаимодействаме с „извънземни“ от друга планета. Преди 100 години всеки би отхвърлил подобни приказки като глупости, но сега сме добре подготвени  за голямата измама, която в крайна сметка идва .

За съжаление, Ватикана изглежда е готов да посрещне „извънземните“ като техни нови най-добри приятели и това е изключително жалко.


https://www.zerohedge.com/geopolitical/why-has-vatican-chosen-precise-moment-drop-bombshells-about-ufos-aliens-apparitions



Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?