За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

вторник, 4 юли 2017 г.

Градът на хилядите слънца



Това умопомрачително по размери разумно изкуствено очеизвадно създадено гигантско нещо, приличащо на град от хиляди слънца, простиращо се на светлинни години околовръст - може да има няколко начина на създаване!
1. Свръх еволюирали същества от центъра на космоса достигнали технологии способни да местят цели звездни системи, а и най-вероятно да ги създават, са направили този невероятен обект с форма наподобяваща земен град, или може би компютърен чип. Но няма логика да бъде подреден по подобен начин, ако целта е само еднакво разстояние между обектите, за по-лесно придвижване между тях без да си вредят гравитационно.
2. Град създаден от свръх същества, които  са огромни за нашите представи, подобно на микробите (в случая ние) и хората(в случая ТЕ). Тогава звездите за тях са просто камъните за тяхната космическа къща.
3. Създадени от същества, които са от друго ниво на вибрацията - духове/астрални същности/ангели/плазмени-енергийни същества, живеещи на повърхността на слънца, както ние живеем на нашата планета;)
4. Света който познаваме е холограма създадена от свръх-програмисти, а ние сме чат от холограма симулирана от програмен код, изчисляван от някакъв свръх на + БЕЗКРАЙНОСТ КОМПЮТЪР:))

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?