За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

сряда, 5 юли 2017 г.

Забравеното знание



Винаги съм смятал, че разликата от няколко стотин километра при наклона на земята спрямо слънцето спрямо стотиците хиляди километри разстояние от нас до него са пренебрежимо малко, за да са виновни за температурните разлики, между полюсите и екватора. Тук е обяснено простичко, че там където магнитните полюси са базирани - то там температурата е винаги най-ниска, защото заредените електрони и йони се укоряват при движението им между полюсите, а се забавят при тяхното приближаване към полюсите. Това тяхно триене при най-високата им скорост (в случая над екваторът ни) генерира огромно количество енергия, която загрява екватора! 

Магмените вихри, създаващи магнитни полета са виновни за образуването на циклони и антициклони и за движението на въздушните маси!

Обяснено е просто как библейските притчи се базират на събития, ставащи през 3556 години. 

Обяснено е защо в различни древни текстове хората са описани, че са живели по 900 години (Пример: Авитохол от именника на българските кханове). Просто защото тогава земята се е въртяла около слънцето за 32 дни!!

Описано е защо маите са базирали календара си на месеци от по 20 дни - ЗАЩОТО ПРЕДИ 3556 ГОДИНИ ЗЕМЯТА СЕ Е ВЪРТЯЛА ОКОЛО СЛЪНЦЕТО ЗА ОКОЛО 160 ДНИ!!!

Следователно: идващата планета Нибиро на вски 3556 години в близост до Земята, всеки път й влияе гравитационно и я накланя с определени градуси. Ако следим историческите аналогии, то вероятно земната ост, ще се наклони към Сибир и там ще е новия северен полюс и ще забави Земята двойно, или недай си боже тройно! Това ще доведе до увеличаване на обиколката ни около Слънцето за 700 до 1000 дни, което странно съвпада със сюжета на "Игра на тронове", където летата и зимите траят с години;)))) 

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ПО 30-40 ГОДИНИ?

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?