За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

вторник, 27 юни 2017 г.

ЧОВЕКЪТ-ГОЙ, или ЧОВЕКЪТ-БИОРОБОТ

Резултат с изображение за биоробот
Системите базирани на контрол, чрез страх налаган над населението са крехки и неустойчиви. Много по-сигурни са системите базирани на привързаност, като любовта към родината, народа, семейството и приятелите си.
Тъй като тези, служещи си със страховете на хората, за да налагат контрола си върху тях се боят самите те, че това никога не е достатъчно. И когато те изгубят способността си да налагат терор и страх в контролираните от тях индивиди, много лесно могат да изгубят властта си над тях и облагите, произлизащи от тяхната експлоатация.
Те съзнават, че любовта към родината, народа, семейството и приятелите си е преодолявала у човека всякакъв страх и респективно се явява НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ за тяхната власт - ТЕ (контролиращите) са започнали тотална война срещу нея - ЛЮБОВТА!
Започнали са подривна дейност към всички национални държави, подкопавайки техните традиции, култура, символи и история, и заменяйки ги с псевдо-либерални "глобални" ценности, за да превърнат народите в едно огромно стадо от ГОЙ(от иврит - ЖИВОТНИ). Тези гой вече няма да имат национална привързаност, принадлежност и съзнание - ТЕ (гоите), ще се мислят за "хора" на света, свободни да са част от... стадото. Те ще са дърво без корен, кораб без платно!!!
-Традициите се поругават и се заменят с измислени и ИЗВРАТЕНИ в по-голямата си част бутафории с елементи на окултни практики.
-Културата се осмива, преиначава, заличава и изопачава. Първо се осмиват големите национални автори, след което се заменят с неолиберални посредствени драскачи, които са гранто мотивирани да пишат точно по-определен начин и с определена тематика тектове. (ЗАПОМНЕТЕ: ВЕЛИКИТЕ ТВОРЦИ НИКОГА НЕ СА ИМ ПЛАЩАЛИ ЗА ШЕДЬОВРИТЕ, КОИТО СА СЪЗДАЛИ!)
Ако немогат да злепоставят текстовете и авторите, започват да ги тълкуват по начин, който да докаже тяхната овехтялост, че са остарели, не са модерни, или имат расистка ориентировка, обиждаща определени малцинства и етнически групи. След което се намират жалки персони да напишат учебниците за децата и учениците, в които текстовете са съкратени, редактирани и та дори и премахнати!!!
-Националните символи се представят за странни, стари, закостенели, непредставящи всички етнически групи в страната с цел тяхното обезобразяване и премахване.
-Историята е основен носител на самоопределянето и самоосъзнаването на народите, като единни еднородни групи, което води до тяхното сплотяване. Това е немислимо за господарите на света, искащи пълно подчинение без гордост, без спомени за велики хора, извършили велики дела и подвизи за народите си! За това историята се изопачава, премълчава, осмива и заличава! Като великите реални национални герои се заменят с измислени "супер герои", промотирани, чрез кино индустрията, чрез комикси, дори чрез статуи, ходещи идиоти облечени като тях в молове и детски градини, училища и всички обществени места за които се сетите!
 Но тези алчни за властта да експлоатират хората като най-обикновени добичета пропаднали себични същности не се спират само до унищожаването на държавите. ТЕ искат да унищожат всичко що човека люби, тачи и милее, за да няма сила която да го накара да се престраши и отхвърли гнета му наложен! Като продължение на унищожаването на държавите, те целят размиването на народите и разбиването им до все по-малки групи, противопоставяйки ги едни срещу други на всевъзможен принцип: сини-червени-зелени; левскари-цесекари-локомотивци; геове-нормални-бисексуални; жени-мъже-деца; деца, възрастни-стари; пешеходци-шофьори-катаджии; болни-лекари-данъкоплатци; класици-чалгари-рокаджии и т.н.
Така разбивайки обществото на принципи всевъзможни: цвят на кожата, религия, сексуалност, етническа принадлежност, полова принадлежност, възрастова принадлежност, музикална принадлежност, карат различни маргинални групи и общности да претендират за всевъзможни права (А всъщност целят да наложат, чрез тях нормативни средства за по-голямо разделение у хората, а в следствие по-голям контрол!), а карат мнозинството да бъде по-толерантно и го критикуват, че не е, че едва ли не то се явява подтисника на измислени права без задължения!
Но виждайки, че тези мерки не са достатъчни те посягат на най-ценното у човека: СЕМЕЙСТВОТО. Започват с пропагандиране на свободен разюзден сексуален живот, смяна на партньори, безбрачие, бракове на травестити, геове, лесбийки. Лишаване на родителски права за дреболии и отнемането на децата на патриархалните семейства и даването им за отглеждане на семейства от малцинствата, или по-лошо: НА ХОМО ДВОЙКИ И ДОРИ НА ПЕДОФИЛИ, ТА И ПО-ЛОШО. Целта е да се разбие семейството, което е носител на живата народна памет, традиции, обичаи, устни предания, родовата памет, език и всяка национална културна особеност! През последните 50-100 години жените ги накараха да работят редом с мъжете, борейки се за кариера, за да изхранват и те семейството, като намалиха покупателната способност. Те толерират жените да са на управленски и всевъзможни административни длъжности, за да са заети и да бъдат отделяни от семейството и дома възможно най-дълго. Мъжете им пък се дискриминират целенасочено, защото в гените на жените е заложено да търсят партньори способни да изхранват семейството. Така се провалят много двойки (Свидетел съм на това, че в 90% от случаите в които мъжа в семейството е останал дълго без работа - жена му го напуска, но когато е обратното, се приема за нормално в 90% от случаите, че мъжът трябва да издържа безработната си жена!!). Под знамето на феминизма се разбива семейството и много жени търсещи кариера на края остават сами, самотни и бездетни.
Системата за "смилане" на обществото и на мозъците на хората върви с пълни сили по всички фронтове: телевизия, вестници, кина, училища, та дори и в детските градини. Хората се тровят от най-ранна детска възраст с всевъзможни прикрити отрови в храните, напитките, чрез въздуха, ваксини, лекарства, битови материали, мобилни клетки на телефонните оператори, рутери, сателити, наземни станции и т.н. Защото, когато човек е смазан, болен, обезверен, без средства, без приятели, без помощ и подкрепа, чужд сред свой е най-лесно подтискан и контролиран!
НО И ТОВА НЕ Е ДОСТАТЪЧНО!!!  Единствения начин, чрез който може човек да бъде доближен до максималния контрол налаган с терор, създаващ СТРАХ остава да бъде използвана неговата... ЛЮБОВ!!! ДА: любовта му към близките, семейството и приятелите му и след като първите три са разложени в по-голямата част от населението - остава ЛЮБОВТА МУ КЪМ СЕБЕ СИ!!!! ! КАК ДА СТАНЕ ТОВА??? ЕСТЕСТВЕНО, ЧРЕЗ ЧИПИРАНЕТО!!! Това, ще позволи пълен контрол налаган, чрез терор. Ще може да ви "изключат" от системата по всяко време с едно единствено копче - ЦЪК и тежкия метал литий в батерията на чипа се пръсва и вашите роднини и приятели и вия самия сте зле изглеждащ ТРУП! Дори да не са заложили прякото ви ликвидиране от чипа, то те налагат пълен контрол над битието ви! Знаят къде сте по всяко време. Чипът може да има сензори за температура, пулс, кръвна захар и други. Когато всички валути станат виртуални и всичко се купува и продава само с чипчето на ръката, главата, или на задника ви (съобразно тяхното желание къде да бъде поставен, както се решава при животните;)))
- чисто и просто, ще ви спрат достъпа до всички стоки и дори може да са обвързани стоките също с чипове и да бъдат персонално ползвани! Няма дори гащи да може да облечете на друг - "ЩЕ ВИ УДРЯ ТОКА":))) Храната, ще е порционна и за всеки индивид само определен порцион от автомата:))) Нанороботите в храната, ще ви разпознават, като неправилния консуматор и ще изяждат храната, или вас - в зависимост от кефа на контролиращите;)))) Леглата, колите, къщите ще имат код за достъп. Иначе казано: НЯМАШ ЛИ ПРАВИЛНИЯ ЧИП СИ ПРЕЦАКАН;)))

 ТОЙ - ЧОВЕКЪТ Е ПРЕВЪРНАТ В БИОРОБОТ, В ОБИКНОВЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ НА БЛАГА И УСЛУГИ И НАЙ-ОБИКНОВЕН КОНСУМАТОР НА СЪЩИТЕ. ТОЙ Е ПРИНИЗЕН ДО ГОЙ!!!

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ
Loading...

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?