За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

сряда, 5 октомври 2016 г.

Скритата Истина ,забраненото Знание - Д-р Стивън Гриър ( 2013 Bg sub)Стивън Гриър е основател на проекта Дисклосер, Центъра за изследване на извънземен разум и Проекта Орион.
Автор е на 4 книги и няколко DVD по темата НЛО/извънземни.
Преподава на групи по цял свят как да се прави мирен контакт с извънземни цивилизации и проучва привеждането на истински алтернативни енергийни източници до обществеността.
Гриър е водил изследователски екипи навсякъде по света да разследват съществуването на извънземни и на няколко пъти е осъществил подготвен предварително контакт и комуникация с извънземни космически кораби от близко разстояние.
Сириус се занимава не само с темата за НЛО и извънземни посещения, но и с най-напреднала, чиста и алтернативна енергийна технология.
Стивън говори за това, как тези технологии, някои от които са били потискани в продължение на десетилетия, могат да позволят на човечеството да напусне ерата на петродолара и да трансформира обществото и да подобри шансовете на човечеството за оцеляване.
Също така обяснява как извънземни форми на живот, които са намерили място в нашия ъгъл на галактиката, са развили технологии, които подпомагат тяхната способност да се свързват със съзнанието.

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?