За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

понеделник, 19 февруари 2024 г.

‼️⚠️„Училищата трябва да подготвят децата да имат сексуални партньори“ – казват ООН и СЗО



Този доклад с доказателства разкрива как Световната здравна организация и Обединените нации сексуализират малки деца в началното образование по целия свят с цел нормализиране на педофилията. Този доклад не съдържа нищо друго освен солидни доказателства, с много официални документи, видеоклипове, книги, архиви и т.н. Всички PDF документи могат да бъдат изтеглени от раздела за препратки в края на този доклад.


„Малките деца са сексуални същества, които трябва да имат сексуални партньори и да започнат със секс възможно най-скоро. Поради тази причина детските градини и началните училища трябва да учат децата да развиват похот и сексуално желание, да се учат на мастурбация, да изграждат еднополови връзки, да използват онлайн порнография и да научат различни сексуални техники като орален секс."


Горното е перифразирано обобщение на официалните насоки, издадени от Световната здравна организация и Организацията на обединените нации към образователните органи по целия свят. Междувременно съдебни организации издават изявления, че сексът между малки деца и възрастни трябва да бъде легализиран, докато медии и политически партии призовават за приемането на педофилията като "нормална сексуална ориентация".


https://stopworldcontrol.com/children/



Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?