За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

петък, 15 септември 2023 г.

‼️Учен от правителството на САЩ разкрива ново устройство за наблюдение на COVID, което се имплантира под кожата


ЗНАКЪТ НА ЗВЯРА!!!

Пенсионираният армейски полковник Мат Хепбърн, който е работил години наред с Агенцията за напреднали изследователски проекти на отбраната, говори за проекта в интервю, излъчено в неделя в шоуто на CBS „60 минути“.


Хепбърн – който все още работи за армията като лекар и като „съвместен ръководител на продукта“, според страницата му в LinkedIn – показа импланта на Бил Уитакър от CBS, който отбеляза как може да се използва устройството.


Това не е някакъв страховит държавен микрочип, който да следи всяко ваше движение, а подобен на тъкан гел, създаден да тества непрекъснато кръвта ви.“


„Това е сензор“, каза Хепбърн, показвайки едно от творенията.


„Това мъничко зелено нещо, поставяте го под кожата си и това ви казва, че в тялото протичат химични реакции и този сигнал означава, че утре ще имате симптоми“, каза той.


Хепбърн оприличи сензора на лампичката, която свита при проблем с двигателя на кола.


‼️„Сензорът има две части. Единият е 3 mm низ от хидрогел, материал, чиято мрежа от полимерни вериги се използва в някои контактни лещи и други импланти. Вкарана под кожата със спринцовка, нишката включва специално разработена молекула, която изпраща флуоресцентен сигнал извън тялото, когато тялото започне да се бори с инфекция“, се казва в доклада.


‼️„Другата част е електронен компонент, прикрепен към кожата. Той изпраща светлина през кожата, открива флуоресцентния сигнал и генерира друг сигнал, който този, който го носи, може да изпрати до лекар, уебсайт и т.н. Това е като кръвна лаборатория върху кожата, която може да улови реакцията на тялото към заболяване преди наличието на други симптоми, като кашлица.


Миналата година много потребители на социални медии разпространиха твърдения, че основателят на Microsoft Бил Гейтс предлага имплантиране на микрочипове във всички, за да спре коронавируса. Ройтерс по-късно реши, че твърдението е невярно.


https://www.westernjournal.com/us-government-scientist-reveals-new-covid-monitoring-device-gets-implanted-skin/


Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?