За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

събота, 8 април 2023 г.

‼️Поредната "теория на конспирацията" се доказа като ФАКТ. МК-ULTRA - програмата за влияние и контрол на съзнанието Е ИСТИНА!👇


САЩ настояват за имунитет в делото за контрол на съзнанието MK-ULTRA пред Апелативния съд на Квебек


Колективен иск за обезщетение за експерименти за промиване на мозъци в Монреал


Групов иск за позорни експерименти за промиване на мозъци в психиатрична болница в Монреал беше подаден пред най-висшия съд на Квебек в четвъртък, като жертвите се опитаха да премахнат имунитета, предоставен на правителството на Съединените щати.


Правителството на САЩ успешно аргументира във Върховния съд на Квебек миналия август, че страната не може да бъде съдена за проекта, известен като MK-ULTRA, за който се твърди, че е финансиран от канадското правителство и ЦРУ.


Американски адвокати твърдяха, че чуждите държави са имали абсолютен имунитет срещу съдебни дела в Канада между 40-те и 60-те години на миналия век, когато се провежда програмата.


Но оцелелите (и техните семейства) от експериментите в Мемориалния институт Алън в Монреал - които включват експериментални лекарства, кръгове от електрошокове и лишаване от сън - обжалваха това решение.


В четвъртък адвокат, представляващ правителството на Съединените щати, каза пред Апелативния съд на Квебек, че страната трябва да има имунитет срещу съдебно преследване и че всяко дело срещу правителството на САЩ трябва да бъде заведено в тази страна.


Съдебното дело произтича от групов иск, заведен срещу университета Макгил, който беше свързан с психиатричната болница Кралска Виктория в Монреал и правителствата на Канада и САЩ, след като се твърди, че спомените на жители на Монреал са били изтрити и са били доведени до детски състояния.


https://www.cbc.ca/news/canada/montreal/quebec-court-of-appeal-mk-ultra-1.6796756




Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?