За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

сряда, 19 април 2023 г.

КАКВО СА ПЛАНИРАЛИ САТАНИСТИТЕ ДА ВИ СТОРЯТ и то бързо


Веднага след налагането на дигиталния долар а за ЕС дигиталното евро сатанистите планират да въведат за тази част от света която е под техен контрол световната си сатанинска универсална дигитална валута. Новата монета на Digital Authority за налагането на техния световен контрол се нарича Универсална парична единица (UMU)

Тя се създава от Фондация Рокфелер, Gavi Vaccine Alliance , Microsoft и ООН, и е наречена „ ID2020 “, която използва блокчейн за създаване на универсален цифров идентификатор за всички по света.

Тя ще включва вашата шофьорска книжка, дебитна карта, кредитни карти, карти за всички видове транспрот или магазини, IP адреси на вашите компютри,  Imei номерата на всички ваши и на близките ви телефони, медицинско и полицейско досие и всякакви други данни включително от социалните и здравните служби в този централизиран документ за самоличност. Тази услуга ще предостави на сатанинските власти по целият свят достъп до всяка услуга, която използвате, всяка ваша сметка, всеки ваш контакт, публикация, коментар и всеки похарчен долар.

И НАЙ ВАЖНОТО ВЪЗМОЖНОСТТА С ЕДНА НАТИСКАНЕ ВА КОПЧЕТА ДА ВИ ОТНЕМАТ ВСИЧКО И ДА ВИ ИЗТРИЯТ ЗАВИНАГИ ОТ СИСТЕМАТА. ИЛИ ДА ПОДАДАТ КОМАНДА ДО ЧИПА В ТЕЛАТА ВИ, ДА ПРЕКРАТИ СЪРДЕЧНАТА И МОЗЪЧНАТА ВИ ДЕЙНОСТ.

Сега вече мислим, че разбирате както има предвид Ювал Ноа Харари дясната ръка на Клаус Швааб

в речта си на Световния икономически форум през 2020 г., „Ще има два класа: експлоатираните и безполезните (хора, които не приемат цифрови идентификатори, носими технологии и т.н.). И те ще бъдат заличени защото са ни ненужни

https://www.youtube.com/watch?v=eOsKFOrW5h8


Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?