За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

събота, 6 февруари 2021 г.

ТРАКИЯ - ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ

 


 

Тракия - територия обитавана от тракийци. Била е разположена на Балканския полуостров. Обхващала е днешна България, Гърция, Румъния, Молдова, част от Турция, сърбия и др. Названието от латински е Thraci’. Съвременната наука твърди, че това са индоевропейски племена, населявали в периода на втори – четвърти век след Христа.

Но коя всъщност е Тракия – земя на прекрасно вино, силни войни, красиви жени и брилиянтни математици. За това свидетелстват делата на лица, като Залмоксис, Спартак, Антония Трифена, Гепепирис. Последните две жени са тракийска принцеса и царица на Боспорското царство, а принцеса Трифена е внучка на тракиеца Питодор. За математичиския, инженерен гений в кръвта на траките свидетелстват съоръжения, като могилата в Мезек, долменът Начови чаири и много други общо над 20 хиляди обекта разположени из Балканския полуостров, а и не само.

Позволете да ви върна малко назад във времето. Във времена на египетски Богове, във времето на Бог Ра. Според различни източници и един здрав разум независим от всякакви религии лесно можем да се досетим и да стигнем до заключението, че Боговете всъщност са извънземни – същества идващи извън пределите на Земята.

Летейки из космоса Бог Ра и неговите съкосмонавти намират Земята, а заедно с нея и нейните ресурси. Както сами се досещаме ресурсите са от жизненоважно значение за всеки, който ги употребява. Като едни интелигенти и развити същества те решават да не си цапат ръцете и създават едни същества – работници. Бог Ра толкова обикнал своетопройзведение , че решил да даде частица от себе си и СЪЗДАЛ ЧОВЕКА ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ. От този момент нататък тези създания получават названието “Работниците на Ра- БългРа. Името България е топоним водещ началото именно от това название БългРа, а един от най-ранните центрове, в които са се отглеждали тези работници е Балканския полуостров – една от първите Райски градини на Земята.

Едно от инженерните достижения на тези Богове са мегалитните съоръжения, каквито са и пирамидите в Гиза. Когато бях малък в училище ни бяха казали, че ако поставиш буркан с кисело мляко в основната камера на пирамидата в Гиза млякото няма да се развали хилядолетия. Тогава си помислих сигурно Тракийците затова са строeли могилите, за да си складират обработеното с bacillus bulgaricus  мляко столетия наред.  Всъщност тези съоръжения са се използвали за лечение на някои от работниците на Ра, а и за самите Богове тъй, като в центъра на съоръжението се акумулира енергия идваща от магнитното поле на Земята. Не случайно в нито една от пирамидите било то в Египет или Южна Америка не са открити мумий на фараони, което е и мечта на всеки археолог. Съдейки от древните приказки и предания от цял свят, че дракона – змея излиза от пещерата можем лесно да се досетим, че най-вероятно Бог Ра и неговите съкосмонавти са имали подобен облик. Самия Исус Христос възкръсва в пещера, което не означава, че Христос е имал влечугоподобни черти, а означава, че съоръжението, от което излиза найстина работи.

На по-късен етап в следствие на цяла рокада от събития съвременен Египет е изгубил връзката със своите корени. Кой е виновен за това може само да предполагаме. Но отново според различни източници и един здрав разум независим от всякакви религии лесно можем да се досетим, че това са или конкуренти Богове или хора, които са искали и все още искат да запазят знанието за тези съоръжения и ресурсите на Земята за себе си. А може и двата типа, все пак е трудно сам човек да победи същество от ранга на Бог Ра.  На по-късен етап влизат на въоръжение различни стратегий. Една от тях е изкуствено създадената Римска империя. Тя е трябвало да асимилира тези народи, обитаващи Балканите и тотално да изкорени знанието за древния им пройзход и връзката с Боговете. Виждайки потенциала и силата на БългРА хората римския император разполага семитски племена в южната част на Балканския полуостров. Те е трябвало чрез  своята генетична информация да подкопаят потенциала на местното население, като просто се чифтосат с него.  Тези племена са бежанци от Етиопия. Някои от съвременните историци ги наричат етиопски цигани. Точно от тях пройзлизат гърците, а съвременните гърци са комбинация от семитска и така ценната БългРа - ска кръв. Гърците с помоща на свойте братовчеди еврейте и силата на Римския император успяват да откраднат и да присвоят изцяло местната култура и история, а именно БългРа-ската. Идвайки тука тези семити са видяли нещо странно, непознато, свързано със старите предания деяние, а именно боравенето с мегалитните съоръжения. Какво спред вас би си помислил един циганин, когато види един Българин да излиза от могила? Подсъзнателно ще го свърже с дракон. Точно и това е станало. Те гърците започват да наричат местното население Драконовите хора”.  На гръцки думата за дракони е δράκους и се пройзнася, като [Траки]. 

Тук вече се връщаме там от където тръгнахме, а именно Траките и кой са те всъщност. Траките са Българи, а Българите водят началото си от самото начало на съвременното човечество. Те имат директен досег с Боговете. В началото споменах Боспорското царство и името Питодор. Боспорското е топоним пройзлизащ от Българското, Питодор е присвоеното от гърците Питагор. Това са малкото признати официални примери в признатата от света история.

За съжаление на задкулисните господари и този план не сработва, затова те създават и пускат чумата по нашите земи и засилват последователите на новосъздадената религия ислям срещу Балканите, срещу нашите прадеди. Благодарение на петвековното робство знанието за тези съоръжения и истинския пройход на Българите е изтрит безследно от съзнанието на съвременния Българин. Тук се сещам за една фраза от филма Време разделно : Но остават винаги въглени, черни, но не изгорели.“, които пазят знанието и дават новото начало!  След тези пет века следват още няколко етапа на величие и падение , но все още България е жива!

Пътя към успешното достигане на целите е в това да имаш добър план и да не спираш да го следваш. С един такъв добър план може да се запознаете на следни линк : https://shpionin.blogspot.com/search?q=%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B5 

С написаното до тук не искам да омаловажа разбиранията Ви за Бог. Не ме разбирайте погрешно и Аз вярвам, че вселената е създадена от разум – Велико съзнание, но трябва да правим разлика. Мисля, че е дошло време всички Българи, както нашите горди и смели прадеди да застанем заедно, като един сплотен юмрук и гордо да се наречем свободни Българи. Няма бъдеще без история. Знаейки какво славно минало сме имали може лесно да пожелаем и получим велико настояще!  

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?