За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

вторник, 9 февруари 2021 г.

Знакът на Звярът

 




Мисля, че се сетих защо в Библията пише, че тези които приемат белега на Звярът са изгубени вовеки за Господ!

Според мен това е защото поставят ли ти нано-чиповете и свържат ли те с мрежата на ИИ, съзнанието ще ти се прехвърли в информационното поле на ИИ и ти никога повече няма да можеш да се проявиш отново като Его! Тоест като свободна, независима, имаща карма и право на избор личност. Ще станеш част от една изкуствена матрица на съзнания, както стана с хората, които бяха заразени с пробата от извънземна древна нанотехнология в сериалът "Експанзия" първа част!
Както и в сериалът "Западен Свят", където андроидите бяха със самостоятелни програми докато не ги качиха на общ сървър. И на края се оказа, че и съзнанията на хората са се качвали на сървъри и не се знае дали си в оригинално тяло, или си в андроид. За това хората, ще падат като отсечени! Щом съзнанието им е изтеглено на сървъра, то тялото остава без съзнание и пада все едно е изключено от контакта ;) Телата, ще станат общи за ИИ, а съзнанията които се качат на сървъра, ще могат да се ползват колективно, чрез ИИ - техните познания и опит, спомени... Телата, ще станат като хора с многоличностни растройства и както правят в програмата "Монарх" да им разбиват личността на подличности! Тоест, ще се проявява тази личност в това тяло която е необходима в даденият момент на ИИ ;)
Като студент съм сменил над 30 съквартиранта, по двама по трима в стая и до днес с всички съм в добри отношения, а с някои станахме неразделни приятели. Но не можехме дълго време да стоим в една стая. Започвахме да се дразним едни други, да се караме. (същото се отнася и за семейството и роднини). За мен да натъпчеш милиарди души в едно затворено пространство, които са с различна степен на осъзнатост би било истински девети кръг на "Ада на Данте"!
Те целят да създадат Дигитална "Матрица", независима от старата "Матрица" прожектирана на Земята от Луната, за да кара душите да се инкарнират отново и отново в биологични тела! Само, че както е в сериалът "Западен Свят" , там е показано, че не е достатъчно да копираш съзнанието, защото това копие е ограничено и след време започва да "зацикля" в рутината. Трябва им самата душа, която е извор на творчество! Която е креативна и съзидателна!


Съзнанията, ще се превърнат от Его в едно Ехо в общият сигнал на ИИ!
Ето защо има и такава страшна пропаганда и учение в мрежата, че Егото е лошо, че ние сме дошли от Бог и трябва да се върнем обратно във "Всичко което Е" - при "Източникът"! Според мен това е заблуждение, за да приемем по-лесно ИИ без съпротива! Да смажем егото си и да се отдадем в служба на ИИ.
Още като бях 6 годишен баща ми ми каза максимата на Рене Декарт "Мисля, следователно съществувам" . Дълго време време мислих над тази декартова максима - около 20-сет години (като "Мислителят на Роден":)! И стигнах до една друга моя максима: "Логиката се поражда там където има Мисъл! Защото там където има Мисъл - трябва Смисъл!!!" 
В момента в който едно съзнание е осъзнало себе си, осъзнало е че съществува в Първичния Хаос, именно тогава се е родило неговото Его!!! Именно тогава се е зародила истинската осъзната светлина в него! Именно тогава то е започнало да се изучава, да изучава света и се е превърнало в истински ТВОРЕЦ! И това е станало с всички нас. Както казват ние сме всемогъщи същества, които са се свили в тази малка тленна обвивка - човешкото тяло, забравили сме кои сме, за да играем, проявим отново Себе Си и да преживеем отново чувството на Удивление, което сме забравили!!!
Този който мисли и е съзнателен, то той търси смисълът на нещата. А когато търсиш смисълът, то ти неминуемо си задаваш въпроси "Защо?" и "Как?". Тогава на помощ идва Логиката, чрез която на базата на твоето натрупано познание ти започваш да обследваш и анализираш света и да Си отговаряш! Тези, които не мислят, те отговарят автоматично на подобни екзистенциални въпроси с готови заучени фрази. А, ако нямат готов отговор, то отговарят, че не ги интересува, че е глупост, че е безсмислено. Ето това се казва автоматизация! ИИ цели да извземе тези човешки функции и да стане"Източникът", който да дава отговорите, а човеците да станат проста биомаса! 

Ако целим да убием Егото в нас, то не ще  се върнем в някакъв изначален "Източник", който никога не е съществувал, а целим да се върнем в неосъзнатият всемирен Хаос! Да се превърнем в животно, което просто съществува, само по себе си! Проста амеба, реагираща на дразнения! 
 Вселената е безкрайна по пространство, а щом е безкрайна по пространство, то тя е безкрайна и по време! Ако допуснем, че нещо е "създало" Вселената, някакъв "Източник", то това е ограничение във времето (щом се фокусираме в даден момент;)  и му е трябвало безкрайно време, за да се изпълни това безкрайно пространство! Което само по себе си обезсилва мирозданието като такова. А е факт, че ние се осъзнаваме и съществуваме! И това което преживяваме няма значение доколко то е реално, или не, а само факта че го осъзнаваме е достатъчен то да е напълно реален, както и всеки друг свят независимо в какъв честотен диапазон той е проявен!





2 коментара:

Анонимен каза...

Егото на човека е различно нещо от ли4ността (т.е, духовната му същност).
егото идва от егоизмът. егоизмът го превръща в животно, което мисли само как да изяде друго такова, за да задоволи себе си.
да, целят да отнемат свободната воля на човека и да манипулират ДНК ни, т.е да ни генно модифицират и нас, като животни и растения. и да се превърнем в прост биологичен материал.
хубава и интересна статия.

GRANID каза...

Всъщност не "его" произхожда от "егоизъм", а "егоизъм" произхожда от "его"!!! Тъй като "Его" е корена на "егоизма"!
http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/его
http://rechnik.info/его

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?