За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

понеделник, 29 юни 2020 г.

Общото между могили и пирамиди

Могила "Грифоните" - Otivam.BG - Къде ти се ходи?

Могилите не са гробници, както и пирамидите! За това и много рятко са намирани човешки останки там (но за това по-на долу!). Който е чел книгата "Тайните на пирамидите", ще знае, че в пирамидата се създава електромагнитно поле от гранитните грамади в които има силициеви кристали. Могилите са създадени на същия принцип с малко по-различно архитектурно изпълнение! Експерименти показват, че поставени растения вътре в пирамидите растът по-бързо, колкото са по-близо до една трета от върха на пирамидата! За това както пирамидите така и могилите са изграждани, като лечебници, в които болният човек е лягал в центъра на електромагнитното поле и така неговата био-електрична система е влизала в синхрон с електромагнитното поле на могилата. Това води до по-бърза регенерация на кетките, както възтановява нарушения в метаболитните процеси, регулира кръвното налягане, успокоява нервната система. Колкото по-дълго човек остава в пирамидата/могилата - толкова по-добре. Даже в някои могили има специални помещения за хранене и изхождане, тъй като се е налагало да престои няколко дена затворен в нея. Вратата играе много важна роля, защото затваря и запълва електромагнитното поле - липсата й, или нейната повреда го нарушава и ефекта пада драстично!.

Сега да ви обясня защо, макар и много рядко все пак са се намирали човешки останки: Както пирамидите, така и в могилите електромагнитното поле влияе на мъртвите тъкани, изсушаващо и мумифициращо!! Така, когато почине някой, са го слагали в центъра на електромагнитното поле за няколко дни и той се е мумифицирал! След което са го погребвали в семейните гробища! Даже е имало практика тракийските царе, като умрът да ги развеждат из цалата страна за поклонение! Едва ли си мислите, че са развеждали гниещ червясал труп?!! Първо се е слагал за няколко седмици за мумифициране в могилата и след това се е возила мумията по всички краища на страната за поклонение. Тъй като могилите са били построявани с цел лечебници, а не за да бъдат гробници, изключително рядко при изключителни заслуги на мъртвеца, като велик цар, пълководец и герой се е оказвала висша чест да бъде положен и погребан в могила! Тъй като могилите вече са били построени не е представлявало проблем да се погребе мъртвеца в тях и да се зарови цялата могила!

В по-ново време, преди 150 години днешните църкви също са били лечебници!!! Но те са използвали тази технология за улавяне на атмосферно електричество! Ефекта е същия! Йонизация на помещението, подобряващо метаболизма на организма - https://the-truth-isout-there2422446.blogspot.com/2020/05/19_19.html?fbclid=IwAR1tgrrr6JjT-0QXFCGc3iEmC883HOQNfS7TC6WPagYc2r9SaqArUqQiUSg
Ето защо и не може в затворените пирамиди и могили да се открият мъртви животни - електромагнетизма ги отблъсква!

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?