За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

четвъртък, 30 ноември 2017 г.

От тотален фашизъм към депопулация

От дълбока древност човекът се е стремял да  натрупва блага за черни дни. По-силните родове подтискали по-слабите, налагайки волята си над тях и определяли направлението на живота в обществата в които те властвали. Възникнали първите вождове, крале, царе, императори, които искали съвсем естествено да предадат властта и натрупаните богатства на следващите техни поколения. И така, преминавайки през епохите в които се установявал малко, или много феодалния тип управление, където малцина управлявали мнозина и канализирали, и концентрирали богатствата които последните създавали с трудът си и умът си.

Резултат с изображение за кралица елизабет
Резултат с изображение за банкериТака се обособили богати аристократични фамилии (а по-късно и банкери, индустриалци и други забогатели по един, или друг грабителски начин), които започнали да консолидират натрупаните блага, чрез близкородствени бракове. Те създали глобална мрежа за контрол над човешкото стадо, за да си подсигурят за вечни времена властта над човешката популация и Земята!

Хората им били потребни, за да произвеждат всичко от което управляващата върхушка се нуждаела. Но с развитието на индустриалната епоха и въвеждането на производствените мощности, манифактура и машини - те започнали да се нуждаят от все по-малко работна ръка. Много хора останали на улицата - ненужни, непотребни, определени като втора ръка хора.
Тъй като това започвало да придобива опасни размери за управляващата каста междувременно дегенериращи от близкородствено кръстосване превърнали се в паразити индивиди, те предприели глобално разделение на света на три основни части: Развити страни, развиващи се страни и страни от третия свят.

Развитите така наречени страни определили като бъдещи индустриални центрове в които месното население от "роби", ще има привилегията да работи в индустриалните зони и да получава сравнително високи подаяния от заработката си, за да е достатъчно доволна да не създава проблеми, на контролиращите ги паразити от безумно богатите родове.
Резултат с изображение за развити страни
Развиващите се страни са били определени за буферна зона в която, ще се развива лека промишленост и продоволствено-аграрни зони за задоволяване на хранителните потребности на развитите страни. Там подаянието щяло да бъде 10 пъти по-ниско от това на "робите" в развитите страни, тъй като те били далече от центровете в които живеели "ПАРАЗИТИТЕ"!
Резултат с изображение за развиващи се страни
Третия свят е бил определен за "сметището; "отходната яма"" на абсолютно ненужните индивиди за паразитите, които трябвало да живеят на минимума, на ръба на оцеляването. Тези страни, щели да станат ресурсни придатъци на останалия свят. В тях производствени мощности нямало да се развиват, освен тези нужни за минния добив и подсигуряване на жизнения минимум на туземното население.
Резултат с изображение за глад

И така до наши дни в които технологиите се развиват не с години и месеци, а с дни и всичко отива по пътя на пълната автоматизация и роботизация в която човешкия фактор, ще има само контролни и ремонтни функции, а основния труд, ще се полага от програмирани машини и роботизирани механизми. Резултат с изображение за роботизация

Резултат с изображение за роботиТук идва и вододелната точка в която върхушката, от управляващи изроди се оказва, че няма нужда от 80-90% от световното население. А даже и по-лошо: ПОCЛЕДНИТЕ ЩЕ CА МНОГО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ЗА "ПЪРВИТЕ"!!!
Тъй като оставени без препитание, незаети и с наложени закони и забрани, ограничаващи тяхната инициатива да могат сами да си произвеждат необходимите им стоки и още по-лошо - ДА ИМАТ ПРАВО CВОБОДНО ДА ГИ РАЗМЕНЯТ ПОМЕЖДУCИ!! Ще дойде времето, когато, ще бъдат поставени пред избора да умрът физически в нищета и мизерия, или да въстанат срещу довелите ги до това дередже световни паразити!!! Тъй като паразитите са наложили контрола си и претенциите върху земята почти на всякъде подобен глобален конфликт е неизбежен, а популацията от 7 милиарда човеци не е никак за подценяване, особено, ако са 7 милиарда изгладнели и озверели полу-човеци.

Cпоред вас какво ли са си казали паразитите, осъзнавайки този факт може би преди 100 години, та и по-рано???? Еми казали са си: "-Час по-скоро трябва да се отървем от тази сган и да оставим около 500 милиона покорни роби."
 Резултат с изображение за харп Резултат с изображение за лазерни cателитиРезултат с изображение за астероиди
Казали са си: " Добре тогава! Как, ще го направим?" Едните искали да бъдат изтровени с хранит и водата, но се оказало много бавно, а сганта се приспособявала към отровите като хлебарки:)). Другите искали да бъде, чрез изкуствени вируси-убийци, но резултата бил същия. Решили да ги противопоставят едни на други и да се изтребят взаимно на  расова, религиозна, социална, та дори и на полова основа. Но хората неискали да се избиват едни с други, а да живеят нормално, да са здрави, да живеят мирно и спокойно. Но с развитието на технологиите: ХАРП; орбитално базирани гео-магнитни сателити, контролиращи времето; петролни разливи, променящи океанските течения; шистови сондажи, унищожаващи подпочвените питейни води; изкуствено саботирани АЕЦ-и, взривяване на супер вулкани с ядрени оръжия; изкуствено причиняване на земетресения и то в зони на разломи и накрая довеждане от космоса астероиди насочвани за удар в желаните зони ТЕ - ПАРАЗИТИТЕ, смятали да се справят с напастта човешка! И уютно, гледайки шоуто по телевизията в дълбоките си подземни бункери, или в базирани на гео-стационарна орбита космически ноеви ковчези, гледайки през илюминторите, или базирани на Марс и други планети, и спътници купулни предварително създадени селища с необходим минимум от прилежни и послушни роби ТЕ, ще чакат изтреблението на човечеството и настъпването на новата епоха на ПАРАЗИТИТЕ.

Как мислите, вие къде ли ще сте в тези съдбовни времена?

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?