За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

неделя, 20 август 2017 г.

Пророчествата за Турция


Пророците са казали, че ако Турция отнеме отново части от България, турците ще се възгордеят и ще нападнат Гърция за още земи. Гърците ще си пият узото по кръчмите когато ще ги нападнат турците. Тогава Русия ще се намеси и ще бомбандира цяла Анадола + Анкара с ядрено оръжие. Всеки анадолски град с над 50 000 население, ще изчезне от лицето на земята. Цял ще остане само Истамбул, който ще дадат руснаците на Гърция. В тая война, ще загинат 30 милиона турци. Всички турски територии попаднали в гръцки ръце, ще бъдат подложени на репресия. Гърците, ще дадат ултиматум на всички мюсюлмани в тези територии, или да се покръстят в православието, или да се изнасят към Мала Азия!
Тежко и горко на нашите турци, ако cе отцепят към Турция. България няма да ги нападне cъc cила, а ще поcтрои отново Кльона, но тоя път ще е около Кърджели. Когато тръгнат да бягат нашите турци, cпаcявайки cе от войната, ще бягат към... Бълария!!! А когато cтигнат кльона, ще ги поcрешнат наши автоматчици и ще им кажат: "Нали иcкахте да бъдете в Турция, що идете пак към България? Айде обратно към Анадола!!!"
На нас Сърбия, ще ни помогне да си върнем отнетото от Турция и това ще е окончателния край на Турската държава. Леля Слава Севюкова е казала, че турците (особено тези в Анадола) имат огромна карма за изплащане оставена от предците им. Тя се изразява във високомерие, гордост и нежелание за покайване и заклеймяване на извършените кланета на техните предци над балканските народи, арменци и кюрди. Тази карма ще бъде изплатена НАВЕДНЪЖ В ИЗПЕПЕЛИТЕЛЕН ЯДРЕН АРМАГЕДОН!! Всички съвременни турци, ще платят за злодеяния направени от техните предци! Баба Ванга казва, че всяко дело се плаща! Добро, зло, се плаща, ако не от вас, то от вашите наследници.


Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?