За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

неделя, 18 ноември 2012 г.

Оправия има

Аз никаква полза не виждам да имаме от ЕС и НАТО. Освен да ни грабят било ресурси или мозъци, или ни ползват безплатно за собствено удоволствие, друга полза никаква. Аз предпочитам да се изправя с калашника и кой кого, отколкото да им се дупя. Макар, че повечето май си падат по второто и дори го правят със завидно удоволствие - и то садо-мазо. Трябва да сме си самостоятелни, през нас минава междуконтинентални пътища. Само от митниците както нямаме никакъв износ ще си пълним хазната доволно и пре-доволно. И като върнат лева да е или латен или сребарен, пък дори и меден. Щото сме на второ място в света по залежи на медна руда - важното е да е обезпечен и да е казано: 1лев = на едно кило мед. Колкото върви на международната борса кило мед - толкова ще е и курса на лева. Да видиш няма ли да се оправим, охоооо, чи к'ък. 

Да сложим съвестни и можещи хора да работят за народа Си. Да си даваме на наши фирми проектите, ако не могат държавата ще създаде своя.

Да се привлекат бедни български групи от чужбина, и България да изкупува на пазарни цени земеделски имоти на хора искащи да се отърват от тях и да ги дава на тези бедни хора срещу безлихвен 10г. заем и договор, че ще произвеждат земеделска продукция, която ще се изкупува от Държавата и ще се пласира, я за възстановената ни армия, я в Русия, или където и да е. И да им се каже в договора, на края на 10-тата година ако не са го изплатили, то колкото им остава дълг или ще го плащат двойно с продукцията си или ще им се отнеме от земята такъв процент, който да е равен на дълга. 

До тук било какво било, но от сам на сетне да се казва: "Ако искате да бъде детето ви български гражданин и да се ползва с правата на такъв то той трябва да има българско име (фамилия каквато искат, но да завършва на в) по именника, или няма да има право на права като да - пътува в чужбина, социални осигуровки, държавно обучение!

Всички естествени монополи да бъдат държавна или  общинска собственост и контрол! 

Всички ресурси на територията на България ще се експлоатират от държавни предприятия.

Нека си има търговия. Собственоста трябва да бъде неприкосновена и да имаш пълното право да застреляш при нарушение на собствеността ти всеки, който е влезнал умишлено и без позволение!

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ
Loading...

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?