За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

неделя, 18 ноември 2012 г.

Бъдещето

От всичката информация, която имам и с оглед на настоящите събития, извеждам следните изводи че:
Американците са задлъжнели към света с над 330 трилиона долара. Те посмъртно не могат да изплатят този дълг и единствения им изход е да прелапат нови ресурси, с които да изплатят задълженията си, или да съсипят икономиката на основните им конкуренти - Китай, или да започнат война! Котето неминуемо ще стане. Сега те целят да съсипят Иран, като намалят позициите им, разрушавайки единствения им съюзник в близкия изток в момента - Сирия.
Иран снабдяват с нефт и газ Китай и неговата икономика. Китай няма да позволи това.
Турските неоосманисти, които управляват днешна Турция, като верни протежета на САЩ и Англия - се изживяват като нова световна сила. Турците ще бъдат насъскани да нападнат Сирия, в чийто отговор Русия (която има изсконни интереси в близкия изток ще ги ударят с ядрения си потенциал. На което американците ще отвърнат със същото. Китайците ще се намесят на страната на Русия и в създалата се трета световна война, ще се включат западните европейски страни на страната на САЩ. В тази ужасяваща война Русия и Китай с много усилия ще съумеят да победят. САЩ ще се разпадне, а Турция ще изчезне като държава, чието население ще се редуцира с една трета, още една трета ще се накара от руснаците да се покръсти, а останалата част ще се пръсне по света.

След като на света ще останат две световни сили - Русия и Китай, руснаците ще са много отслабени след тази война и китайците ще ги нападнат и ще им отнемат обширни територии (Целия Сибир).

В Северна Америка  ще се появи ново човешко устройство, нова световна тенденция и нов по-добър ред на човешката цивилизация. Човечеството няма да е вече същото. Границите на държавите няма да са строги, а ще са тези където дадена националност е разпространена!

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?