За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

понеделник, 8 април 2024 г.

‼️⚠️HAARP – най-доброто оръжие на Пентагона, казват информатори



В арктически комплекс на 450 километра източно от Анкъридж, Аляска, Пентагонът е издигнал мощен предавател, предназначен да излъчва повече от гигават енергия в горните слоеве на атмосферата.


Известен като проект HAARP (Програма за високочестотни активни аврорални изследвания), експериментът включва най-големия в света „йоносферен нагревател“, устройство, предназначено да запуши небето на стотици километри над Земята с високочестотни радиовълни.


Защо да облъчваме заредените частици на йоносферата (които, заредени с енергия от естествени процеси, образуват прекрасното и известно явление, известно като Северно сияние)?


Според Военноморските и военновъздушните сили на САЩ, ко-спонсори на проекта, „да се наблюдават сложните естествени вариации на йоносферата на Аляска“.


Освен това, признава Пентагонът, да разработи нови форми на комуникации и технологии за наблюдение, за да позволи на военните да изпращат сигнали до ядрени подводници и да надникват дълбоко под земята.


Откакто съществуването на HAARP стана публично достояние, редица независими изследователи предупредиха, че операцията има таен дневен ред, включително:


– промяна на времето

– контрол на ума

– високотехнологични военни експерименти

– предизвикване на земетресения


Трансмисиите на HAARP могат също да се използват за откриване и наблюдение на електромагнитни или „плазмени“ явления, предвестници на сеизмична активност и тектонични движения.


Изследователите смятат, че трансмисиите на HAARP всъщност се използват за активиране или задействане на същите електромагнитни условия, които могат да причинят тектонично движение.


Както твърдят анти-HAARP активисти, HAARP е най-опасният проект, който американското правителство е предприемало досега. Скрит от невинното име HAARP е най-добрият лъч на смъртта.


Когато HAARP се изстреля, той може да премести облаци. Когато е насочен към земята, може да причини земетресения и цунами. Според Джери Смит, желанието на американската армия е да впрегне времето и да го използва като оръжие.


Смит в своята книга HAARP – The Ultimate Weapon of the Conspiracy, предупреждава, че много атмосферни учени, работещи по секретния военен проект, може да не знаят за сериозния потенциал на HAARP да сее хаос на Земята.


Той пише:


„Ако HAARP е TMT [увеличаващ предавател на Tesla] и тези изследователи правилно разбират работата на Tesla, може да имаме много проблеми. Напълно възможно е учените, работещи по HAARP, да не знаят с какво си играят.


„Освен това тяхното невежество може да се усложни, ако HAARP наистина е таен военен проект за черни операции. Военните са измислили начин за пазене на тайни, наречен „компартментализация“, при който всяка единица знае само това, което трябва да знае… Само контролната група знае какво се случва…“


„Ако има контролна група, запозната с TMT, ръководеща действията на учени, необучени в технологията на Tesla, тези оперативни работници от по-ниско ниво могат да бъдат насочени да сеят хаос със създадено време или произведени земетресения...👇👇👇

Ключовата технология зад HAARP е плод на въображението на учения Бърнард Истлунд.


Съдейки по неговия патент APTI, Тесла е основно вдъхновение за йоносферния нагревател на Истлунд. История на New York Times от 8 декември 1915 г. описва една от идеите на Тесла, които са удивително подобни на тези на Истлунд.


През 1966 г. професор Гордън Макдоналд е асоцииран директор на Института по геофизика и планетарна физика към Калифорнийския университет в Лос Анджелис, член на Научния консултативен комитет на президента на САЩ и по-късно член на Съвета на президента на САЩ по качеството на околната среда.


Той публикува статии за използването на технологии за контрол на околната среда за военни цели. Макдоналд направи разкриващ коментар:


„Ключът към геофизическата война е идентифицирането на нестабилността на околната среда, към която добавянето на малко количество енергия би освободило значително по-големи количества енергия.“


Световноизвестният учен Макдоналд разработи идеи за използване на околната среда като оръжейна система и той допринесе за това, което по това време беше само в най-смелата мечта на един футурист.


Когато написа своята глава „Как да разрушим околната среда“ за книгата „Освен ако мирът не дойде“, той не се шегуваше. В него той описва използването на:


– манипулация на времето

– промяна на климата

– топене или дестабилизация на полярната ледена шапка

– техники за изчерпване на озоновия слой

– инженерство при земетресения

– контрол на океанските вълни

– манипулиране на мозъчни вълни с помощта на енергийните полета на планетата


Той предположи, че тези видове оръжия ще бъдат разработени и, когато се използват, ще бъдат практически неоткриваеми от жертвите им.


HAARP едно такова оръжие ли е?

В своята книга Planet Earth: The Latest Weapon of War, известният учен и ядрен активист д-р Розали Бертел казва, че такива електромагнитни оръжия:


„имат способността да предават експлозивни и други ефекти като индукция на земетресение през междуконтинентални разстояния до всяко избрано целево място на земното кълбо с нива на сила, еквивалентни на големи ядрени експлозии.“


Нейната книга обяснява, че импулсни вълни с изключително ниска честота (ELF) могат да се използват за предаване на механични ефекти и вибрации на големи разстояния през Земята.


Подобно манипулиране на Земята, заявява тя, „има способността да причини смущения на вулкани и тектонични плочи, които от своя страна оказват влияние върху времето“, създавайки бури и проливни дъждове над дадена област.


Някой забелязва ли, че времето в света е много странно през последните години? Можем ли да сме сигурни, че климатът се променя поради дейността на хората, а не заради устройства като HAARP?


https://anomalien.com/haarp-the-pentagons-ultimate-weapon-whistleblowers-says/


Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?