За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

петък, 3 ноември 2023 г.

Скоро очаквайте плаващи Скайнет платформи - СУПЕРКОМПЮТРИ НА ПЛАТФОРМА В ОКЕАНИТЕ, ПОДДЪРЖАЩИ ИИ

 

AI тихо променя институцията на държавата и е недосегаемо от регулации

Бързото темпо на изкуствения интелект доведе до набързо изготвен държавен регламент. Неотдавнашната изпълнителна заповед за ИИ на администрацията на Байдън и Законът за ИИ на Европейския съюз са опити за централизиране на контрола под прикритието на защита на гражданите. Тази регулация забавя темпото на иновациите и предвиждайки тази неизбежност, Del Complex разработи решение, готово да отплава. BlueSea Frontier Compute Cluster (BSFCC) – изчислителен център за AI на баржи в открито море с 10 000 графични процесора Nvidia H100. Проектирани с оглед на модулността, BSFCC могат да образуват рояк от взаимосвързани платформи, които се мащабират безпроблемно с нарастването изискванията. 

Всяка баржа е като суверенна държава, плаваща в международни води, свободна от ограниченията на регулаторните органи. Тяхната държавност е призната чрез Конвенцията на ООН по морско право (UNCLOS) и Конвенцията от Монтевидео. BSFCC се управлява от своя собствена харта, документ, който очертава правата и отговорностите на жителите и посетителите. 
Тези мрежови държави имат предимства под формата на възможности за данъчни убежища.

Всяка платформа на BSFCC е домакин на постоянно население от жители, наети от съюзническите военни сили на националната държава, както и персонал на Xio Sky Security Solutions. Жителите се радват на двойно гражданство, високо възнаграждение, намалено данъчно облагане, уникална работна среда и привилегията да работят върху най-съвременни технологии. 

Използвайки присъщите охлаждащи способности на океанските течения, BSFCC оптимизира ефективността си, докато използва усъвършенствани слънчеви масиви и иновативни решения за съхранение на енергия.


Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?