За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

четвъртък, 5 януари 2023 г.

Стартира сатанинската програма за геоинженерство, за да затъмни слънцето, да замърси небето и да замрази океанската вода на Земята




Главният изпълнителен директор на компанията за изменение на климата, наречена „Make Sunsets“  буквално се казва "Iseman" (Iceman), като някакъв злодей глобалист от филм за Батман. Той признава в изявление пред MIT Technology Review (линк по-долу), че операцията му е нещо като „култ“ и казва, че пълната слънчева светлина, топлина, морски местообитания и течна вода са „морално погрешни“ на планетата Земя и обещава да замърсява небето с химикали за да предизвика затъмняване на слънцето, за да се бори с така наречените „промени в климата“.

И всичко това уж в името на „науката“ и борбата с „промените на климата“.

Дори основните академични среди се противопоставят на глупостта да си играеш на бог с атмосферата

Статията на автора Джеймс Темпъл заклеймява усилията за промяна на климата като „изключително опасни и може да „ подкопае общественото доверие, към фармацевтичните гиганти .

Почти без изключение привържениците на климатичната измама са против земята, против живота, против земеделието и науката. И те смятат, че тяхното замърсяване на небето е нещо положително за планетата.  Доскоро всеки, който споменаваше „геоинженеринг“ или операции за глобално затъмняване, беше осмиван като теоретик на конспирацията, въпреки че правителствени служители (и многобройни патенти) открито споменаваха такива операции за постигане на контрол върху времето.

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?