За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

вторник, 13 декември 2022 г.

⚠️❗️ЯВНО РАБОТЯТ НАД НОВ ПЪКЛЕН ПЛАН!

 



Световната здравна организация, Джон Хопкинс и Бил Гейтс току-що проведоха друга симулация на пандемия – този път вирусът е по-смъртоносен и е насочен към деца


Центърът за здравна сигурност Джон Хопкинс си партнира със Световната здравна организация и Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, за да проведат „Катастрофално заразяване“, упражнение за симулиране на глобална пандемия, която е по-смъртоносна от коронавируса и особено опасна за децата.


Бил Гейтс присъстваше.


Групата проведе Catastrophic Contagion в Брюксел, Белгия на 23 октомври 2022 г.


По време на симулацията здравният консултативен съвет на Световната здравна организация се обърна към измислена пандемия от „тежък епидемичен ентеровирусен респираторен синдром“, която произхожда от Бразилия и се разпространява по целия свят.


Според RXList ентеровирусите, включително хепатит А и полиомиелит, се състоят от РНК, навлизат в тялото през стомашно-чревния тракт и атакуват нервната система. (дали ни става въпрос за странична реакция от mRNA ваксините, която да бъде представена като нов вирус🤔⁉️)


Симулацията на пандемия също включваше предварително записани новинарски емисии и брифинги на живо от здравни служители. Това е подобно на по-ранните симулации.


Експерт на име Jeanne Meserve от GNN, измислен новинарски канал, се вижда на кадри по време на симулацията на пандемия, обявявайки високия брой смъртни случаи, особено сред децата, от пандемия, която би била предотвратена, ако страните приемеха оперативните учения за пандемия и се придържаха към СЗО насоки за пандемия.


Бил Гейтс и висши служители на общественото здравеопазване от Ангола, Германия, Индия, Либерия, Нигерия и Руанда модерираха дискусиите по време на симулацията.


Само месеци преди избухването на Covid-19, същите световни елити, които проведоха „Тежък епидемичен ентеровирусен респираторен синдром 2025“, проведоха подобно учение на 18 октомври 2019 г., наречено „ Събитие 201 “. Ръководители на фармацевтичните компании Johnson & Johnson и Merck, както и изпълнителният директор на Глобалния фонд, контролиран от Бил Гейтс, и президентът на UPS Foundation, бяха представени на събитието, проведено само месеци преди коронавирусът да започне да прави световни заглавия.


https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/world-health-organization-bill-gates-john-hopkins-just-conducted-another-pandemic-simulation-time-virus-deadlier-targets-children/


Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?