За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

сряда, 13 януари 2016 г.

Болните мозъци на една религия

Филмът проследява пътищата за финансиране и въоръжаване на бойците от Ал Кайда в Сирия и партизанската война, която водят -- в тунели под земята, чрез взимане на заложници, атентати с камикадзета и коли-бомби. Показва трагедията на 15 000 бежанци в „Ярмук" в Дамаск, превърнат в лагер на смъртта. История за човешките трагедии на местните хора, които свидетелстват за масови кланета и етническо прочистване на християните и светските мюсюлмани в Сирия.

Коментар -САЩ, Турция, държавите от НАТО, Саудитска Арабия, Израел, Катар са държавите които финансират, обучават, въоръжават и поддържат всичката психично болна терористична пасмина воюваща в Сирия, сега в Ирак и целяща като крайни цели разрушаването на Иран, Ливан, Русия и Китай. Аллах изглежда е някакъв демон, изрод и убиец, след като всичките идиоти бойци от клипа казват че са тръгнали на джихад (тоест да убиват, грабят, изнасилват, отвличат и крадат обикновени мирни различни от тях хора), защото така им казал Аллах. Извода от думите им е, че Аллах им заповядва да са престъпници и нечовеци а някакви изроди. Тия малоумници са на ниво 13ти век, османските турци. Приличат си с тях, и с евреите (талмудистите), за които има 2 вида хора - евреи и неевреи (добитък/гои), и за които неевреите трябва да бъдат подлагани на непрестанен геноцид.


ИЗГЛЕДАЙ ВИДЕОТО !Филмът проследява пътищата за финансиране и въоръжаване на бойците от Ал Кайда в Сирия и партизанската война, която водят -- в тунели под земята, чрез взимане на заложници, атентати с камикадзета и коли-бомби. Показва трагедията на 15 000 бежанци в „Ярмук" в Дамаск, превърнат в лагер на смъртта. История за човешките трагедии на местните хора, които свидетелстват за масови кланета и етническо прочистване на християните и светските мюсюлмани в Сирия.Коментар -САЩ, Турция, държавите от НАТО, Саудитска Арабия, Израел, Катар са държавите които финансират, обучават, въоръжават и поддържат всичката психично болна терористична пасмина воюваща в Сирия, сега в Ирак и целяща като крайни цели разрушаването на Иран, Ливан, Русия и Китай. Аллах изглежда е някакъв демон, изрод и убиец, след като всичките идиоти бойци от клипа казват че са тръгнали на джихад (тоест да убиват, грабят, изнасилват, отвличат и крадат обикновени мирни различни от тях хора), защото така им казал Аллах. Извода от думите им е, че Аллах им заповядва да са престъпници и нечовеци а някакви изроди. Тия малоумници са на ниво 13ти век, османските турци. Приличат си с тях, и с евреите (талмудистите), за които има 2 вида хора - евреи и неевреи (добитък/гои), и за които неевреите трябва да бъдат подлагани на непрестанен геноцид.
Публикувахте от ANONYMOUS в 4 декември 2015 г.

1 коментар:

Анонимен каза...

Granid, mnogo dobar material, bravo!
Za sajalenie tova, koeto se e slu4valo predi nqkolko veka na BG zemq I s balgari prodaljava da sa6testvuva!!!
Nadqvqm se, pone vqrva6tite hora v BG da se sabudqt I da zastanat na mestata si v duhovnata voina, za koqto sa prizvani I da badat razru6eni delata na dqvola nai-posle!
BG carkvata ne biva da ostava bezu4astna, ...I nie sme bili v sa6tiqt ad nqkoga...

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?