За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

неделя, 25 октомври 2015 г.

Знамения за Апокалипсиса

я

НАЧАЛОТО НА ИЗКУСТВЕНИЯ ГЛАД: изведнъж ще спрат тока, горивото, водата, нищо няма да има...
Гладът ще е един от основните фактори, който ще доведе хората до дълбоко нравствено падение, до приемане печата на Антихриста, и до духовна гибел. Но гладът за избраните ще е и велик "трамплин" за превъзмогване на личните недостатъци и за духовно въздигане до Царството Небесно! Затова, хората, мислещи за промисъла на Всемилостивия и безгранично Обичащ ни Бог, трябва да търсят и да намерят вариантите, които, не само духовно (с молитви, пости, съзнателно гладуване), но и чрез физически и обществен труд, ще им помогнат да преживеят физически, и главното – духовно.
"За да подпечатат повече хора, ще бъде създаден изкуствен глад от правителството" (Соль Земли (Фильм 5), Игумен Гурий, 1:56).
Пенсиите и цените ще бъдат много повишени, за да привлекат хората да признаят властта, но после ще вдигнат цените на всички стоки и на услугите, та хората няма да знаят къде да се дяват. След което ще изземат от обръщение всичките налични пари, и ще ги направят електронни. Ще има електронни карти. Тогава ще е страшен глад. (Соль Земли (Фильм 4), Архимандрит Таврион, 3:52).
"Запасите няма да спасят, защото гладът няма да започне изведнъж. Всяка година ще става все по-трудно, добивите ще падат, все по-малко земя ще се обработва. Всички трябва да се постараят да са по-близо до земята. В големите градове животът ще е много труден. Такъв глад ще настане, че хората ще влизат в домовете, да намерят нещо за ядене. Ще чупят прозорци, ще разбиват врати, ще убиват хора за храна. Мнозина ще имат оръжие, и човешкия живот няма да струва нищо.
При антихриста ще настъпи такъв глад, че няма да има и зелени рстения. Ще трябва (предварително) да се подготвят липови листа, коприва и други треви, да се сушат, а после да се варят, и тази отвара ще е достатъчна за храна" (Схимонахиня Нила).
"Много молитви и сълзи ще са ни нужни, възлюбени, за да се окаже, някой от нас твърд в изкушенията, защото много ще са примамливите блянове творени от звяра. Той самият е богоборец и иска всички да погуби. Такъв метод ще използва мъчителят, че всички ще са длъжни да носят на себе си печата на звяра ... и само в такъв случай ще може да се купуват продукти и всичко необходимо; и ще постави надзиратели да изпълняват заповедите му. И забележете, братя, извънредната злонамереност на звяра и изтънчеността на лукавствата му, как започва от стомаха, та когато човек бъде доведен до крайност от недостиг на храна, да се принуди да приеме печата му, т.е. злочестивите му начертания, не на някое друго място, но на дясната ръка, а също и на челото, за да не може човек с дясната си ръка да изобрази кръстното знамение, и на челото да ознаменува светото име Господне или славния и честен кръст на Христа и Спасителя наш.
Ако ще сте много гладни, потърпете известно време, и Бог, виждайки търпението ви, ще ви изпрати помощ от горе; вие ще се живонаситите с помощта на Бога Вишни. А ако не проявите търпение, ще се подпечатате с печата на нечистия цар, но после ще се разкаете". (Ефрем Сирин).
Гладът ще е неочакван: изведнъж ще приберат продуктите и ще настане глад... Затова трябва да имате водица за десетина дни. За избраните това време ще се съкрати. Гладът ще е след войната. Войната няма да е дълга; ако няма война, никой няма да се спаси, а ако има, мнозина ще се спасят. (Соль Земли (Фильм 2), Схиархим. Христофор, 2:03,2:05).
"Голяма скърб ще е, когато слугите на антихриста започнат да лишават вярващите от храна, работа, пенсии... Ще бъде стон и плач, и много друго... Мнозина ще умират, и ще останат само силните във вярата, които Господ ще избере, и ще доживеят до Второто Му Пришествие.
Антихрист ще принесе в жертва много народи, които сатаната ще приготви за тази цел, превръщайки ги в преживни животни! Сега вече на всички (по-скоро, на малцина! Г.С.) е известно това дяволско изобретение. За онова не дълго време, блажената Пелагия казала: вярващите да си подготвят майски липови листа, и те ще са им за храна. Страшен глад ще е, а липата е безвредна. Преподобния Серафим събирал тревата – снеток (или - сныт, но българското и име не ми е известно!?) и с нея се хранел.
Няма да има храна, няма да има вода, жега неописуема, ухапвания от зверове, на всяка крачка ще висят обесени...
Мнозинството от хората в света, от глад, ще приемат печат от антихриста, и само малцина няма да поискат. Този печат завинаги ще запечата приелите го, за благодатта на покаянието, т.е. те няма да могат никога да се покаят и ще отидат в ада!
За приелите печата, храната ще стигне само за 6 месеца, и тогава за тях ще започне голяма скърб, те ще започнат да търсят смъртта, но няма да я намерят!
Руския народ ще го задушават с различни средства! А за сатанинската вяра на адвентистите - зелена улица! В нашата страна ще има толкова много самоубийства! Всичко още е пред нас! Глад, а с глада, и човекоядство! Война, а след това ще избират антихриста!" (Блаженная Пелагея Рязанская).
"Войната ще е много бърза, ракетна, и такава, че всичко ще е отровено. Отеца казваше, че на неколко метра в земята ще е отровено. И на тези, които останат живи, ще им е много тежко, защото земята вече няма да ражда... Казваше, че след войната ще останат толкова малко хора на земята.
Толкова малко, а центърът на войната ще е Русия... Голям пек ще е след войната и глад страшен по цялата земя, а не само в Русия. И горещина страшна, и неплодородие ще е, през последните пет - седем години. От начало всичко ще се роди, но после ще завалят дъждове, и всичко ще потопят, и целият урожай ще загине, и нищо няма да приберат. Ще пресъхнат всички реки, езера, водоеми, и океаните ще пресъхват, и ще се разтопят ледниците, и планините ще променят местата си. Слънцето много ще изгаря... Хората ще са жадни, ще тичат да търсят вода, а вода няма да има. Ще видят, че нещо блести на слънцето и ще помислят, че е вода, ще се затичат, но не вода, а стъкло блести. (Старецът Христофор).
"Ще има страшен глад, а после война, тя ще е много кратка, и след войната ще останат много малко хора. И чак следд това ще имаме нов цар". (Соль Земли (Фильм 2), Схиархим. Христофор, 2:11).

Гладът и "печатът"
"За да подпечатат повече хора, правителството ще създаде изкуствен глад. Трябва да имате някакви продукти в запас. Но да трупате, не трябва, понеже, главорези, за които няма да има нищо свято, ще тръгнат по близките села, и за парче хляб ще убиват който и да е човек, и всичките насъбрани продукти ще изземат. Моли се на Господа Бога, да те запази и ти помогне. И да ти изпрати такъв човек, който би могъл някъде да те стопли, някъде да те нахрани, да помогне" (Соль Земли (Фильм 5), Игумен Гурий, 1:56).
Гладът ще е страшен - вадата ще изчезне. Ще настъпи нечувана жега. Живите няма да успяват да погребват мъртвите. Родителите, своите деца, а децата, родителите си, живи ще ядат. Наоколо само зловоние и трупове. Черни гарвани и чакали ще са пияни от кръв човешка, православна. А върху труповете на праведницитете, на телата им ще седят "червените попове", пияните от богатства, огромна власт и сребролюбие, и ще играят карти с напълно разголени девици. Около поповете ще са верните им слуги – прокурорите, полицията, даначната служба, данъчната полиция, правосъдието, медицината. Щом посочи "червеният архиерей" с пръст, и всички тези ще се нахвърлят върху бедните хора. И ще правят, уж ваксинации, нарези на ръцете, на вената. Нарезите ще са три, един до друг. И ще ги нарекат: "аз съм син на антихриста", защото това ще е кървосмешение. Към кръвта на православните християни ще добавят кръв от антихриста".(Иеросхимонах Иероним (+2001)).
"И тогава, по време на предреченото бедствие, антихрист ще почне да подпечатва хората, със своя печат, уж за да ги спаси от бедствието, с това знамение. И само на имащите печата му, съгласно Апокалипсиса (Откр. 13, 17), ще се продава хляб. Мнозина ще умират по пътищата. Хората ще станат като хищни птици, и ще се нахвърлят на труповете, ще ядат телата на мъртвите. Но кои хора ще ядат телата на мъртвите? Тези, които са подпечатани с печата на антихриста. Християните, макар че няма да им се дава, нито да им се продава, хляб, за дето нямат на себе си печат, няма да започнат да ядат трупове, а подпечатаните, въпреки достъпността им до хляб, ще започнат да ядат мъртъвците". (Преподобни Нил Мироточивый).
Човечеството само ще подготви гибелта си. Това което виждаме сега, е само началото, а даже и начало не може да се нарече. Всеки следващ ден ще е все по-зле и по-зле, и още по-зле... И ще завърши със всеобща погубелна язва. От начало ще погребват хората, а после няма да е по силите им и да ги погребват. И градовете ще се задушават в своята смрад. Водата, надземната и подземната, ще си отива с колосална скорост. И животът няма да радва човека. На земята ще е тегоба и униние у народите... Да, народите! Не само у руския народ, но у всички народи. И скъпоценностите ще се изхвърлят, а под ключ, и в сейфовете, ще слагат вода и хлеб". (Старец Иоанникия).
"Градовете ще са ужасяващо зрелище. Даже и тези градове, които избегнат пълното унищожение, лишени от вода и ток, от топлина и снадбяване с храна, ще заприличат на каменни гробища, толкова много хора ще умират. Банди от разбойници неспирно ще извършват злодеянията си, и даже денем ще е опасно да се придвижва из града. А нощем хората ще се събират на големи групи, за да се опитват да доживеят до сутринта. Но изгревът на слънцето, уви, ще възвести, не радостта от новия ден, а злата необходимост да се остане жив и днес.
Не трябва да се мисли, че на село ще цари спокойствие и благоденствие. Отровени, обезобразени, и изпепелени от сушата, или заляти от пороите, полята нама да дадат нужния урожай.
Ще има невиждано до тогава измиране на добитъка, и хората няма да са в състояние да заравят животните, ще ги оставят да се разлагат, отравяйки въздуха със страшно зловоние. Селяните ще страдат от нападения на граждани, които, в търсене на храна, ще се впуснат по селата, готови да убият човек, за парче хляб! Да, за залъка, който сега не могат да преглътнат, без подправки и сосове, тогава ще се лее кръв. Людоедството ще е обичайно явление. Приело печата на антихриста, човечеството ще заличи всички граници на нравствеността. За селяните, нощта също ще е период на страх, защото през това време ще е най-жестокото разбойничество. А ще трябва, не само да опазят себе си, но и имуществото, и инструментите за труд, иначе пак ще ги чака гладна смърт. Самите хора, както и в градовете, също ще са обект на лов. Ще изглежда, ве едно са се върнали допотопните времена...
И над всичко това ще тегне гладът. Гладът ще е двояк – глад за храна, и най-важното, духовен глад. Ще има неколко неплодородни години, суши, и всичко това ще доведе до страшен глад..." (Схиархимандрит Антоний).
Отец Владислав често разказваше на духовните си чада, какво ги чака в близко бъдеще. За идващите събития в Русия, той предупреждаваше:
– В Москва ще бъдат въведени картончета (вероятно - електронни карти?), а после – глад.
– В Москва ще има голямо земетресение. Шест(те) хълма в Москва ще станат един.
А на селските жители Старецът Владислав завеща:
– Никой не трябва да се маха от своите места; където живеете, там и останете". (Протеирей Владислав (Шумов) (+1.10.1996 г.).
"Ще подпечатва своите хора с печати. Ще ненавижда християните. Ще започнат последните гонения срещу християнските души, които се откажат от печата на сатана. От начало ще започнат гонения в Иерусалимската земя, а после по целия свят ще се пролее последната кръв, за Името на Изкупителя наш - Иисус Христос. От вас, чада мои, мнозина ще доживеят до това страшно време. Печатите ще са такива, че веднага ще се вижда, приел ли го е човек или не. Християнинът няма да може нищо да купи, нито да продаде.
И ето, поради това беззаконие, земята ще престане да ражда, и без валежи всичко ще се изпонапука. Всички реки и езера ще пресъхнат. Хората ще отидат при антихриста, с молба да им даде хляб, а той ще отговори: – "Земята не ражда. Нищо не мога да направя". Това бедствие ще продължи три и половина години, но заради Своите избрани, Господ ще съкрати онези дни". Схиархимандрит преподобный Лаврентий Черниговский
(Проскура Лука Евсеевич, 1868 -1950).

Преодоляване на Глада
"По добре е да умрете от глад, но нищо да не приемате (от антихриста). Трябва само да се молите и Господ ще помогне". (Соль Земли (Фильм 1), протоиерей Николай Рагозин, 1:12).
"Някой го попита: Отче, в Апокалипсиса е записано, че никъде няма да има вода". А отеца отговори: А ето че за тези, които ще идат при блажената Ефросина... В Колюпаново, изворът няма да пресъхне до века.
Трябва да имате запаси водичка и сухарики за десет дни, и ще е така, че даже от къщи не трябва да се излиза.
Внесете ли бельо от вън – напръскайте го със света вода, донесли сте продукти – поръсете ги със света вода. Взимайте Светена вода, колкото е нужно. Нужно ли е ведро, вземете ведро, трябват ли пет, вземете пет, и само поръсвайте със света вода, защото сега има много магьосници. Всичко трябва да се поръсва със света вода".
Върбите трябва да спасяват християните, при изчезването на водата. Те са благословени от Бога. Откопайте корени и пийте капките влага. И ето че няма да жадувате. Мократа земя около корените яжте, и не се бойте от болести. Това ще ви е, и хляб, и мед. Вода няма да има никъде, а вие ще имате. Ямката засипвайте сутрин, а нощем отново изкопавайте. Така и ще се спасите от сушата. Майката-Земя ще ни спаси нас, православните християни – по молитвите на Богородица". (Иероним Санаксарский (+ 2001 г.)).
"В последното време няма да живеете по един... От манастирите ще бягат!... Дяволът ще овладее манастирите... и ще е добре, ако на някой му остане къщичка, свое ъгълче, където да избяга! А тези, които няма да има къде да бягат, те ще умират край оградите.
Отеца се отнасяше много отрицателно към апартаментите. "Купувайте, казваше, – къщичка със земя. Роднините не се разделяйте, а се обединявайте и купувайте заедно... Купувайте къщичка на село, ако ще и землянка. Божие благословение има над това. Купувайте и веднага копайте кладенец, за да си имате своя водичка, и веднага посадете върба (на северната страна), защото под върбата винаги има вода...
Ще можете от капки да събирате вода. Тези капки са сълзи на Майката Божия... Ще се храним с корени, треви, и трябва да събираме листа от липа. Това ще ви е хлеб и вода. Господ с чудо ще ни храни, с чудо. Тогава Господ на живите ще дава венци, които не предадат Бога, който тръгне след Него... Ето, ще има страшен глад, трупове ще се валят, а вие ще си имате своя земичка, тя ще ви храни. И не мързелувайте, не мърелувайте. Господ обича труда. Ще се върне "коса при косата"– както казваше блажената Матронушка... рало при ралото. Матронушката четете и към ръчния труд всички ще се върнета... В тези времена ще може да се спасявате само в свои домове. А в града... какъв ужас ще е! Ще изключат тока, газта ще спрат, водата ще спрат... нищо няма да има, и хората направо живи ще умират в апартаментите.
Много няма да трябва, но следва да имате запас вода и сухарки за 10 дни (по-скоро - за 10 месеца!? Г.С.). Защото някой път ще стане така, че от дома няма до може да се излиза. Гладът ще е неочакван: изведнъж ще приберат продуктите и ще настане глад.....

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?