За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

понеделник, 28 юли 2014 г.

Унищожението ни

Първо: Не може да има силна икономика, когато цялата администрация е научена да граби или прикрива грабежи над хора желаещи да инвестират в производство у нас! Знаеш ли как се започва честен бизнес тук???

А, когато чуя, че трябва да създадем условия за чуждите инвеститори - започвам да търся нож с който да си направя харакири!

Точно това е целта на гадините: Подкупват нашата администрация и идват да заграбят ресурсите ни!

А икономика без политика е просто на ниво димитровски пазар! Но аз съм бил там и знам, че има по-добра политика на пазара отколкото в парламента и правителството;))))

Аз съм против всякакви партиййни тела! Партията е средство за колективна безотговорност! Направо се поболявам, когато някой ми говори за мажоритарни избори, при които кандидатите се издигат от партии - тогава търся някой да ми направи сепуко и да се отървавам от сбирщината идиоти, които ме заобикалят:)))))

А когато говорим за нацонализъм, или по-скоро за родолюбие! Ако нямаме родолюбие ще ни наложат бързо неолибералните си сплаш пропаганди и бързо ще се превърнем в една зомбирана маса от първични консуматори! Не че вече голяма част от населението ни не е вече станало жертва на това, но тази тенденция не е от вчера, а може би сме и генетично предразположени на родоостъпничество и чуждопоклонничество! Защото още Паиси го е казал: "-Ооо, неразумни иуроде!!! Поради що се срамиш да се наречеш българин?!!!

Единствения начин да се оправим по мирен път е да спрем да гласуваме за старите партии и да изберем национално отговорни хора с - МОРАЛ. И те да започнат да създават условия кадърните българи да могат да творят и създават блага - от там и ще имаме икономика;)

Според мен ЕС ни унищожава! Кой с всичкия си ще се съгласи да сключва договори в които му са наложени санкции (квоти) за производството на каквото и да е с обещанието да ти дават някакви пари, ако си направиш някакъв проект и ще те дебнат всяка година дали си им угодил:))) Това си е жива хранилка за корупция! Останали сме с 10% от животновъдството което е имало до 89-та. Земеделието се е укропнило в умопомрачаващи размери на милиони декъри монополисти, а обикновения селянин е превърнат в посмешище!

 Еми точно едно единствено нещо ни различава от прехода на другите соц-страни: НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА. Вместо да си оставим заводите и добивните предприятия държавни както останалите страни и да създадем основа и частника да се конкурира с тях, като има право да създаде собствени мощности за производство със своя натрупан капитал. Ние им подарихме националното си богатство, което целия народ е създал с трудът си, за да го разграбят и унищожат.

Дойдоха частните търговски банки и раздадоха целенасочено кредити на поразия и подкупиха администрацията да спъва инициативните предприемачи докато не фалират и банките не им вземат всичко! Но кой и защо би направил подобна лудост??? Ти, ако си банка не би ли искал клиента ти да дръпне и да печели, да си върне заема и дори да му се иска да разшири и вземе по-голям??? Защо ти е да взимаш имоти, които не можеш да продадеш??? Това е планиран акт на необявена война от западняците срещу нашата икономика, за да могат да нямат и унищожат своята конкуренция;))))

Те - западняците ни ликвидираха с помоща на нашите алчни и малоумни управници (които в последствие обраха и тях, като им закриха обшорните им сметчици, на окраденото и продаденото от тях национално богатство и сега искат да фалират и банките в които си държат последните милиончета;) и ни направиха чисти робове на техните икономики;)
LINK
Сега наще родни паразити се усетиха, но е късно. Искат да си върнат парите, като доограбят наново фалиралата държава, но в трезора пари няма за тях и търсят да заробят внуците ни с още заеми от МВФ;) Защото ако ни вземат и последния залък който е останал в хазната - следва колапс и революция. А къде ще бягат се не знае. Къде ще се скрият и колко пластични операции трябва да си направят????

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?