За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

петък, 19 юли 2013 г.

Поредната лъжа

Отдавна не бях чел толкова голяма глупост! Всеки уважаващ себе си любител на конспиративни теории знае, че руснаците не притежават технологията ХААРП, а за целта използват Магнитохидродинамичен (MHD) генератор (40 тонен),  който създава земетресение на мястото което бъде активиран! Тоест трябва да го пренесат до обекта, а това няма как да стане незабелязано поради големите му размери! 

Да. Това земетресение в Турция е предизвикано именно от системата ХААРП в САЩ по желание на турските власти, целта е била: да се нанесат щети по териториите гъсто населени с кюрди! Защото в този район кюрдите са постигнали почти пълна автономия. Дори турската армия не може да пристъпи в този планински район покрай границата с Иран!
 "Поредица от аномални явления, съпровождащи катастрофалният трус в Измит (Турция) на 17 август 1999 г., погубил над 20 000 души, засилват подозренията, че бедствието е причинено от тест на системата HAARP. Турската уфологична организация TUVPO съобщава за поява на тайнствени обекти с кръгла или триъгълна форма, с бели, жълти,  червени и сини цветове, които се реели в небето и се дематериализирали след 5 до 20 минути. Непосредствено преди земетресението дъното на Мраморно море край Измит "почервеняло", а температурата на водата достигнала 40-45 градуса по Целзий, въпреки, че в района нямало подводни вулкани. Два дни преди труса вълните изхвърлили стотици обгорели тела на риби, крабове и други морски организми. Мрежите на рибарите също били овъглени, а някои от извадените камъни били почернели от въздействието на екстремните температури."
След земетресението турското правителство отказа предложената международна помощ, в сравнение с голямото истамбулско земетресение! Самите власти също, много мудно извършваха спасителните операции и занемариха подпомагането финансово на пострадалия от земетресението район!

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?