За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

вторник, 16 октомври 2012 г.

За Българската НацияБългарската Нация не трябва да се дели на религиозен принцип! Не Нацията е част от религията, а религиите са части от националността! Когато си част от нацията, ти първо си българин и после се делиш на - мъж и жена, голям и малък, по-възрастен и по-млад, мюсюлманин и християнин, будист или юдеи, на демократ или социалист и т.н.

 Докато сме разделени и всеки си дърпа чергата към себе си, стремейки се да оцелява по отделно, а не да живее заедно с другите - нашите врагове, било то близки и далечни ще ни мачкат щом им го позволяваме! 

Когато имаме общ враг, то трябва да се обединим и заедно да го сразим! Па после да си се разберем помежду си, за нашите лични проблеми!

 Враговете ни са обединени. Изглеждат силни и могъщи, но те нито са имали, нито ще имат и една стотна от силата, която ние българите придобиваме, когато сме заедно и когато се обединим около общата идея!

 Не са един или два случаите в нашата славна история, когато сме сразявали многократно превъзхождащ ни враг и по численост и с по-добро въоръжение! 

 Когато мислиш, че си малък и слаб - то ти си малък и слаб! Когато непрекъснато се страхуваш за живота си и за този на близките си- то ти не живееш. Когато не се бориш за правото си на живот и правото си на развитие и даваш да те мачкат - то по-добре да не си жив!
Та това живот ли е?!!

Има една велика наша българска мисъл, която нашия велик творец народния гений е осъзнал - Не се ище врат, ни ръце, а со сърце - да се бориш!

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ
Loading...

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?