За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

четвъртък, 20 септември 2012 г.

ХРАНИТЕЛНА АТАКА

Американците ни доставят канцерогенни храни, които са генетично модифицирани! (Натисни ТУК) Информацията ми показва, че не само американските, а въобще всяко ГМО е създадено със скрита цел - изтребването ни! В някои ГМО-продукти са били видоизменени да произвеждат вещества със спермицидно действие, целящи да направят безплодни голяма част от мъжете!
Какво трябва да се направи от  всеки човек:
1. Спрете пазаруването на вносни подобни продукти! Дори и да не пише, че са от ГМО-продукти - вие знаете, че в България контрол няма и това което пише на етикета може да е пълна лъжа!
2. Започнете да купувате стоки произведени от наши родни производители! Как да сте сигурни, че не са ГМО? Питайте ваши познати за фермери, който произвеждат! Питаите за всичко - дали семената, с които се е сяло  са наши родни култури; колко време ги ползват и т.н.

3. Ако имате възможност си засейте, или се организирайте и сключете няколко семейства, познати и приятели договор с местен земеделски производител да ви засее определено количество нужна ви земеделска продукция! Изисквайте това да стане със стари изпитани месни сортове семена!

Има много месни сортове, които са с доказано качество! Те още за наше щастие се опазват най-вече от дребни производители на земеделска продукция - това може да са ви собствените баби и дядовци, майки и бащи! Търсете ги! Големите компании се опитват да ни натресът техните отровни култури с обеднели хранителни и вкусови качества и само издокарани на вид продукти!

Народе съпротивлявай се и се бори, ако не за себе си, то поне за бъдещето на нашите деца и внуци и за най-ценното ни притежание - ЗДРАВЕТО!

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?