За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

неделя, 26 август 2012 г.

Подготовка за:


По случай изказването на японската принцеса и предсказанието на Оракула от Шамбала  и на Ангелчето Славик ще направя кратко резюме за това какво трябва да се прави, ако това което тя предупреждава стане действителност:
1. Ако зимата на 22.12.12 има планетарен мрак за 72ч. вероятността температурите да паднат драстично е 100%-това! А това значи, че за нашата мила родина те може да подминат (-50*/-60*) от което следва, че е необходимо да почерпим от руския опит: ако ниските температури са комбинирани със спиране на електричеството, това значи, че е необходимо да имаме резервно отопление на твърдо гориво. Заредете се добре с дърва и въглища и не чакайте крайния срок!
За подобно събитие днешната "съвременна" цивилизация си няма и понятие, тя не се е сблъсквала с подобно явление, без да броим посочените от принцесата хора притежаващи древно знание, което са споделили само с избрани от тях персони! По мое виждане възможно е Земята заедно със Слънчевата система да премине през пространство с много плътен космически прах, който няма да позволи достъпа на слънчевите лъчи до земята в рамките на 72ч. Триенето на космическия прах в горните слоеве на атмосферата на нашата планета ще създаде електромагнитни смущения, които ще доведат  до невъзможност за използване на всякакъв вид техника работеща на ток (включително такава, която работи на батерии или акумулатори)! За това се снабдете със свещи и газени лампи! Изолирайте най-малката стая от жилището в което ще прекарате тези три дни, в него инсталирайте печката на твърдо гориво! За тези които не могат да ползват твърдо гориво ви препоръчвам да се снабдите с газови печки и газови бутилки - сигурен съм, че голяма част от населението в големите градове ще използва именно такива средства за отопление!

2. Запасете се с храна и вода за минимум 2 седмици, защото най-вероятно поради спиране на тока ще спрат всякакъв вид доставки. Тези квартали или цели градове, които се захранват, чрез електрически помпени станции и не са на гравитачно подаване на вода във водоснабдителната мрежа - просто ще спрат да подават вода до вашите домове!

3. Трябва добре да се изолирате не само от студа, но и от външно посегателство на хора, които няма да са взели следните мерки и са подходили с насмешка на предупреждението! Те ще направят всичко възможно, за да оцелеят и всякакви задръжки ще са отпаднали. Те ще целят да ви отнемат припасите! Ще е необходимо да се въоръжите, ако сте пацифисти- шансовете ви за оцеляване са много ниски! Най-добре се съберете с близки познати и приятели, на които може да се осланяте в този труден момент и заедно да се пазите!

4. Някои споменават, че е възможно през тези тъмни часове от това пространство noodle да преминат тъмни и непознати същества в нашия свят! До колко това е въображение или някой наистина има окултни познания, това всеки за себе си може да намери отговора, но тези който вярват, не им пречи да използват всички познати техники за защита- от молитви, заучени фрази и песнопения, до различни предмети които се поставят, за да защитят вашия дом и близки (като амулетите)!

 ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ УСПЕХ И НЕКА ДА СЪХРАНИМ ДОБРОТО У СЕБЕ СИ!!
ПО-ДОБРЕ ДА СМЕ ПОДГОТВЕНИ И ДА НЕ СЕ СЛУЧИ, ОТКОЛКОТО ДА НЕ СМЕ ПОДГОТВЕНИ И ДА СЕ СЛУЧИ!!!
"ПОБЕДАТА Е ЗА ПОДГОТВЕНИТЕ"

2 коментара:

desi ivanova каза...

fear not!!
Страха е най-големият ни враг!!!
Никога не го допускайте до себе си!
Той е заразен....това, от което се страхувате, непременно ще ви постигне, рано или касно, защото страха привлича злото естествено.
Ние можем да управляваме нещата, които се случват, но не всеки знае как да го прави.
Не допускай страха да управлява, управлявай ти :)

GRANID каза...

Абсолютно си права, че страхът е излишен. Но това не значи, че трябва да бъдем глупави и да не бъдем предпазливи! Прави каквото трябва, па нека става каквото ще!

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ
Loading...

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?