За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

петък, 16 март 2012 г.

Внимание!

В настоящата статия ще стане въпрос за една доста деликатна тема. Затова трябва да се отбележи, че тази статия е една по-скоро молба за внимание към онези на които им е останала поне малка възможност да разсъждават сами и да мислят. Тази статия няма претенции да се налага, това е просто едно изказано мнение. Който може да мисли и разсъждава нека мисли и разсъждава и прецени сам дали това е така или не, но да се знае, че темата е изключително важна поне за онези хора, които са препатили доста.
 Както на много хора е известно по един или друг начин, в последните 20 – 25 години у нас се извършва скрит геноцид срещу българския народ и главно срещу българския етнос. Геноцидът е на всички нива от живота на страната и обещството. Освен това обаче в последно време в българските медии все повече се появяват материали за извършвани изключително опасни експерименти върху хора – обикновени граждани на нашето отечество. Тук не става въпрос само за експерименти провеждани от чужди и може би и наши фармацефтични компании, напротив става въпрос за провеждане на изключително опасни експерименти с оръжия  базиращи се на психотронна основа и оръжия основаващи се на дистанционното въздействие върху психиката, здравето и живота на хората. На различни места в големите градове не без съдействието на наши служби продали се на външни чужди нам организации са поставени апаратури – може би генератори на електромагнитни лъчения, които въздействат по определен начин върху хора с цел промяна на психиката, тестване на организма (предели на издръжливост, реакция на дразнители, поведенчески промени, управляемост, и др.) В последно време зачестиха случаите на хора пътували в чужбина по някакъв повод, където са „заразени” с определени вещества или импланти. Заразявено става по определени начини – най-често при извършване на медицински прегледи в западни клиники, но може да стане и в съвсем обикновена среда – например на оживени места с много хора. Човек просто без да иска се бута в някой и усеща леко бодване. На пръв поглед не се забелязва нищо. Последствията се появяват далеч по-късно. Едва когато „жертвата” се прибира у дома на местна почва. Тук вече се разбира така да се каже има ли ад и дали има той почва у нас.
Повяват се редица симптоми:
  1. неразположеност, безпричинен страх (често от смъртта), тревожност, обърканост, лесна преумора без видима причина, тежест и чувство на безпокойство граничещо с паника. За тези симптоми често като причина се явява стреса, но това не винаги е така.
  2. виене на свят, мускулни крампи, нарушения на щитовидната жлеза, нарушения на сърдечната дейност – тахикардия, брадикардия и аритмия. Особено важно е да се отбележи рязката промяна на честотата на сърдечния мускул без видима причина, когато няма ясен външен (на средата) или вътрешен (физиологичен) подбудител. Разбира се докторите обясняват това с хистерията и др. нервни болести – главно стрес и пренапрежение.Винаги трябва да се проверява!
  3. зрителни нарушения, нарушения на сетивните, обонятелните, вкусовите, слуховите възприятия, неспособност за съсредоточаване, бели петна в паметта, разсеяност и неориентираност в обстановката.
Често тези симптоми не се появяват постоянно във времето а са временни, като се появяват рязко, бурно, неконтролируеми са и понякога отшумяват също рязко. При въздействие обаче с вещества, които както стана по-горе дума, вкарани в организма, симптомите може да са постоянни. По този начин иначе здрави хора са докарани до състояние на принудително разболяване и агония. Важно е да се каже, че е трудно да се обясни, че има нещо постоянно в тези състояния – често неблагоразположението е съпроводено с усещане за протичане на ток през тялото съпроводено с изтръпване. На моменти се изпитват изкуствени емоции – предимно страх, срам, тъга.
Изследванията при лекари обикновено не водят до резултат т.е. най-честото обяснение от лекарите специалисти е прекомерна преумора, стрес, депресия. Физиологични причини не се намират. Човек си тръгва успокоен от лекарския кабинет докато пристъпите не се появят отново. Тогава настъпва следващия етап – пренебрежението от близките хора. Те неразбирайки или не искайки да вникнат в същността на нещата поради тяхната неспособност за ответно действие, хвърлят вината върху страдащия човек. Често дори те също страдат от оказваното психотронно въздействие.
Идеята на службите провеждащи експеримента е да изолират страдащия човек и да го откъснат от естествена му среда, за да не се разбере по никакъв начин за същността на експеримента. Когато тези въпроси се издигнат в обществеността, пострадалите хора са принизявани и оприличавани на луди, ненорамални. Много често това се налага от обстоятелството, че човек, който е жертва на такъв експеримент попадат под въздействието на тези психотронни оръжия и прави неща които са нелогични, неестествени за него дори ненормални за неговото поведение. Това често са моментни състояния на умопомрачение, за които след това у жертвата отсъства напълно ясен спомен. Това е така, защото липсва ясно съзнание за извършеното действие. То е извършено под въздействието на психотронното оръжие.
Тези експерименти са изключително опасни. Често водят до смъртта на жертвата – чисто убийство, но без реална възможност за доказване на убиеца. Дори и да не доведат до убийство или самоубийство, водят до трайни физиологични увреждания, психични разтройства с мого лоши последствия. Засегната е не само жертвата или жертвите на психотронното въздействие, но и приближените им хора. Често последните не осъзнават ясно това или не искат да го приемат по никакъв начин поради неспособността да реагират адекватно.
Поради естеството на стаията е нужно да се спомене, че това не са измислици, а неща за които има предоставена информация от журналистката Ваня Михайлова от радио Свободна Европа, работеща в Цюрих, от Мария Бозукова гражданка на град Елхово работеща в Швейцария. И двете споделят историите си в известен столичен вестник. По въпроса не веднъж са правени репортажи от известната наша журналистка Маргарита Михнева. Компетентно мнение е изказано подробно с обяснение как да се предпазим и от учения енциклопедист Кубрат Томов. Той се занимава подробно и конкретно с тези въпроси. Така, че тези които четат тази статия трябва да са наясно, че тези неща не са просто празни брътвежи, а една скрита реалност, колокото и да не искаме да го приемем.
Според изброените по-горе хора занимаващи се подробно с този проблем, експериментите поне на наша територия са провеждани НЕ ОТ руснаците, а от НАТО. Склонни сме да вярваме на това, защото за САЩ и западните им поддръжници ние сме сив човешки материал подлежащ на ликвидиране.(много хора не искат да го приемат, те смятат че Сащ са наши приятели, но грешат жестоко)
Трябва да се изкаже и още едно предупреждение – за да стигне човек до заключението, че е жертва на такова въздействие трябва 100%+ да е проверил, че нарушенията в общото му здравословно състояние не се дължат на физиологични причини и не става въпрос за срещащите се психически болести. Това се доказва единствено при лекарите – специалисти. Когато те не дадат ясна причина или започнат да обясняват всичко със стреса и депресията, а състоянието на човек не се подобрява, тогава вече трябва да се направи критичен самоанализ, да се припомнят събития и явления по-рано случили се и да се търси адекватна помощ. Човек трябва да търси адекватна помощ!
Затова българи – търсете отговор, търсете си правата и отстоявайте своето мнение до последната капка кръв!

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ
Loading...

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?