За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

петък, 25 септември 2009 г.

Ядрени оръжия!

Много се шуми на последък за ядрените оръжия, как трябвали да се премахнат напълно...дрън, дрън та пляс.
Това е много голяма глупост поради редица фактори:
1. Никоя държава няма да се лиши от тях - защото им се явяват застраховка живот!
2. Ядрените оръжия изобщо не са лошо нещо: защото се явяват на този етап от "познатото" ни техническо развитие единствената ефективна космическа защита от космическа заплаха!
(Знаете ли, че ако астероид с траектория влизаща в графата "Директен сблъсък със Земята" идващ от страната на Слънцето би се забелязал най-рано 5 дни преди сблъсъка!!!) И какво ще правим тогава, ако нямаме готови ядрени и термоядрени бойни глави с голям заряд(над 50 кило-тона)? Едва ли за 5 дни някой би успял да направи такива бойни глави и то с нужното количество(със заявка, че нямам данни за колко се прави бомба с такъв заряд)!?
Ще ви отговоря: ако съм прав, че няма как да бъдат създадени нужните заряди за това кратко време- Вие който четете тази тема 99.99% от вас най-вероятно ще "духате супата" (с извинение), останалите 0.01% ще се укрият във спец-бункери направени за "елита". От тях - 1 до 3% приблизително също няма да оцелеят поради редица фактори, който не са важни за нас (тези който ще духаме супата първи).
КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПРОТИВОРАКЕТЕН ЩИТ: http://www.rusiadnes.bg/bg/armiya-i-orazhie/591-shte-pobedi-nai-zdraviyat-shtit.html

Макар ние българите да нямаме участие в ядреното превъоръжаване, трябва да имаме отношение към разисквания въпрос! Ще кажете: "-С такива оръжия попаднали в ръцете на опасни хора; нестабилни или умопомрачени ще "духаме супата" преди някой астероид да е решил да ни тресне!" . Дамммм, така си е- напълно сте прави. Но, ако допуснем такова нещо значи си го заслужаваме. Вие ще кажете:"-Да ама ние нямаме думата!". Да,...- ще отвърна аз- да пак сте прави! Тогава защо, като нямате думата ви пука как ще умрете, когато други решават вместо вас и защо ви интересува дали ще има ядрени оръжия или не ВЪОБЩЕ? А? Защо?
В този случай, моето скромно мнение е, че: нека се превъоръжават колкото се може повече страни с ядрено оръжие, така всеки който има властта да натисне копчето- а такива не са глупаци -"Уверявам ви!"( Защото, ако вие гласувате за такива, аз и повечето не го правим! ),  ще "насират гащите" само при мисълта да го натиснат!
Най-нова информация тук!                                              И ТУК
Линк

















             Налични ядрени бойни глави към момента

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?