За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

вторник, 30 юни 2009 г.

Следовател Коффин Кадавер- опит за роман


12ч. и 44м. 30.06.2009г
Събудих се от дрънченето на телефона.
Вдигнах го и с гърлен раздразнителен глас попитах кой е.
Беше Манолев. Каза ми, че в Бояна имаме нов случай със разстреляни двама млади до тридесет години, здрави и гологлави "момченца".
Манолев дойде до квартирата ми със служебния автомобил. Още не съм изкарал книжка. И ме закара на местопрестъплението.
В хикс шестица на волана лежеше единият прострелян. С кървава глава облещен странично разтворил зейнала паст в предсмъртен гърч. Смъртта го бе споходила бързо. Вторият успял да излезе от колата прострелян бе стигнал на 7-8 метра от колата, когато поредния автоматичен откос го е застигнал и повалил (от първоначален преглед се е стреляло със АК-47). Куршумите прорязали белите му дробове, но той останал жив още малко, влачейки се още метър-два бил довършен от упор, от неизвестния и хладнокръвен убиец. Поредното гангстерско убийство си казахме. Разпратих редовите полицай да разпитат на около за очевидци. Хората се страхуваха и това бе нормално и разбираемо. Мафията се бе сляла със държавата и никой не бива наказан така както заслужава.
Имахме прясна следа и за наш голям късмет открихме очевидец- беше клошар на средна възраст 40-45 години, спал на близо когато започнала пукотевицата, надигнал се зад кофата която лежал и видял почти всичко. Убиеца бил сам изцяло в черно облечен с маска на главата. Преди да довърши втория му казал - "Поздрави от Боцмана" и го довършил. Клошара беше спокоен, каза че е свикнал със убийствата, но за първи път е видял с очите си такова. Попитах го дали е забелязал нещо друго, някаква подробност. Клошара оживено възкликна, че е забелязал лъскавата му хромирана катарама на череп, но на вместо кости имало буквата "Х" със остри издължени ъгли. Каза още, че е бил висок около 1,70м-1,75м, атлетичен и не много набит, по скоро жилав и сух, но видимо здрав и трениран. Оставаше "лабораторните плъхове", тоест криминалистите да изследват уликите и да ми дадат нова информация за оръжието и ако може да ми кажат за откритите отпечатъци от обувки, които открихме в праха до второто тяло. В колата нямаше нищо, както и в дрехите на труповете. Първоначалния тест със химически регенти показа, че по дамаската на седалките и таблото на колата има наличие на хероин и други видове наркотични вещества.
Манолев ме попита:- Следовател Коффин Кадавер, какво ще правим сега? - отвърнах му:
-Ти помогни да разчистят тук и ми кажи, чии са тези трупове, а аз трябва да се срещна със стар приятел от квартала....
***
Следва продължение!
ВСИЧКИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ СА ИЗМИСЛЕНИ И СЪВПАДЕНИЯТА С РЕАЛНИ ТАКИВА СА ЧИСТА СЛУЧАЙНОСТ!
ТОЗИ РАЗКАЗ Е СОБСТВЕНОСТ НА GRANID. ИЗПОЛЗВАНЕТО НА КАКВИТО И ДА Е ЧАСТИ ОТ РОМАНА БЕЗ НЕГОВО ПОЗВОЛЕНИЕ СЕ НАКАЗВА СПРЯМО ЗАКОНА ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ!!!

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ
Loading...

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?