За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

вторник, 10 март 2009 г.

Волжките БилгариВолките Българи са наши братя по кръв! Те са си запазили българското самосъзнание и повече от нас се гордеят, че са потомци на такъв славен народ. Твърде утопично е да мислим, че волките българи биха съумели да създадат още една република с името България.
В днешно време, в което нашата нация застарява и се оттича в други държавици, като кръвозагуба на смъртно ранен човек, ние- тоест правителството и държавните институции в лицето на безскрупулни и алчни особи, привличаме у нас хора от бедни държавици, като виетнамци, китайци, турци, румънци и др.
Нашето правителство съзнателно не води политика към привличане на желаещи да работят и учат у нас волжки българи по ред причини:
1.Макар и да сме с една кръв и да обичат България те са мюсюлмани- приели исляма почти по същото време когато ние сме приели християнството. Правителството от една страна се страхува от вероятността да се превърнем в мюсюлманска страна, а от друга да не би да станем повече българи от някой малцинства- визирам турската общност.
2. Волжките българи имат по-нисък жизнен стандарт, а са много способни и работливи. Има страх от други фракции да не останат без работа, ако има приток на такива имигранти. Аз бих казал, че който е добър в работата си никога няма да остане без хляб, но мързели и не дотам способни хора нямат място при нас. Аз като работодател, ще взема най-добрия работник без значение произхода!
3.Волжките българи наброяват по различни данни от 12-13милиона до 20 милиона. Спрямо нашите съседи ние сме държавата със най-малко население (не броя макетата- те не са държава). Ще дам за пример Бангладеш който е с малко по-голяма територия от нашата 144000 квадратни километра, а има население 144 милиона души. Това значи, че ако станем едно 20 милиона няма да сме зле, ама никак. Но не е в интерес на съседите ни да сме много.
И на последно място: дошло е времето да се уеднакви религията в цялата държава, щото това ни дели много жестоко. Дошло е времето на Цар Борис I да премахнем политеизма (политеизъм- точно така, защото какво друго да е щом в една държава вярваш в много богове). Трябва да заменим старите изостанали със векове религии с една нова философия- АТЕИЗМА. Нямам в предвид да бутаме църкви и джамии, не те са паметници на културата и архитектурата.
Но да се премахне изучаването на религиозни предмети в училище (това е най-голямата глупост- религия и образование: двете неща са напълно противоположни). Ако искаме да завладеем космоса- там горе няма място за идолопоклонници. Религиите размътват мозъка на човека и той не може да мисли трезво и рационално.

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ
Loading...

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?