За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

четвъртък, 18 септември 2008 г.

Поглед върху миналото - ПОСЛЕДНА ЧАСТ


Той обаче не отчел темповете с които е трябвало да се действа, защото всяко забавяне е равнозначно на смърт. Просто от двете враждуващи системи е трябвало да остане само една. Уви това не е съветската. Оказва се все пак, че подкупността и низките човешки наклонности са все още по-силни. И все пак има една идеология, която е по-силна от комунизма и капитализма. Това е ционизма. Още през 1950г. Сталин започва открито да се бори с него и остро да критикува евреите. Дори е съставен план според който от 1-ви март 1953г. трябва да започне незабавна депортация на евреите от СССР. Забранено е държавни и ръководни постове да се заемат от евреи. Започва масово уволняване на евреи от ръководни длъжности. Във вестник “Правда” се появяват редица статии. Берия сътворява и “Лекарското дело”. Затова и през 1953г.(на 5-и март) Сталин е убит, иначе сега нямаше и да има помен от капитализма. Вие ще възразите и ще кажете “ Да, но комунизма идва именно благодарение на евреите”. Да това е така, но комунизма в Русия идва за цел да може по-лесно да се управляват огромните природни богатства на тази страна от евреите, защото при капитализма все пак те са разпределени между повече частни лица, които се управляват по-трудно. Все пак и те искат да командват. В Русия обаче се появява Сталин, който също като Хитлер е антисемит и плюс това е управник държащ да направи от СССР могъща държава, а не в служба на ционизма. Разбира се това не се харесва на евреите, следователно, този строй трябва да се ликвидира незабавно. Това и става. Сталин за разлика от Хитлер наистина се бори против евреите, защото Хитлер до последно им служи вярно. Вие ще кажете, че аз съм луд. Но знайте, че ако не бяха тези концлагери, сега нямаше да има нито един евреин. И защо ли? Защото еврейската религия дава право на близкородствени връзки, които са широко разпространени из евреите и това води дo израждане и уродливост, което от своя страна предвещава стопяването на тази нация. Тората и Талмуда като свещени книги разрешават дори полови контакти с невръстни малки деца. Трябва да се знае, че концлагерите на Германия помагат за прочистването на еврейския народ от уродливостта и това е и основна цел на Хитлер. Така се пречиства кръвта и народа се запазва. Така, че може да се каже, че Хитлер е изпълнил основната си цел блестящо. Еврейския народ може да ликува, а ние трябва с право да го осъдим като престъпник не към еврейския народ, а към останалата част от населението на Земята, но това е друга тема.

А що се отнася до нас ние сме част от тази световна система. При нас са действали Исак Паси като главен идеолог на БКП след 1956год. и съветник на Тодор Живков и също баща на Соломон Паси, Андрей Луканов, Петър Младенов и много други продажници.

Колкото и да е оредяло българското еврейство днес, то несъмнено продължава да внася своя дял в духовността и материалния свят на съвременна България. Показателно е, че след промените от 1989 г. евреинът по майка Андрей Луканов бе двукратен премиер на правителства на бившите комунисти (въпреки че формално дори нямаше българско гражданство). Евреин бе нелепо загиналият при сърфинг Илко Ешкенази, вицепремиер в съставения през 1991 г. кабинет на антикомунистическия Съюз на демократичните сили. Евреин по майка е Георги Пирински, бившият министър на външните работи в червеното правителството от 1994-1997. Същото се отнася за Филип Димитров, както и за вицепремиера от правителството на Костов Александър Божков.

Ние знаем, че историята се пише от по-силните на деня и тя не е точна, обективна и правдива, но човек трябва да търси, да се рови и да мисли непрекъснато. Трябва да си задава въпроси постоянно и да търси отговорите. Трябва да се изследват всички варианти и гледни точки, всички хипотези и теории. Може това което съм написал да се стори вредно и глупаво, но дано поне то послужи за малко раздвижване на мозъчните гънки на читателите. То дава възможност да се видят нещата и от друга гледна точка, а не само от прокламираната днес. Може да не е най-точното, но това си е лично мое мнение което ще изповядвам докато съм жив.

Няма коментари:

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?