За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

четвъртък, 12 септември 2024 г.

Който се смее скептично при споменаването на HAARP, нека види това: EISAT_3D



Повечето хора не знаят, че Европа има МНОГО различни антенни решетки тип HAARP, които правят същото като HAARP, но в крайна сметка са по-мощни.


Те наричат ​​тези съоръжения "йоносферни нагреватели" за пулсиране на области над Европа и Северния полюс за целите на "йоносферните изследвания".

Програмата се нарича EISCAT3D .. разположена в цяла Скандинавия.

ДО ПЕТ ОТ ТЯХ ще бъдат изградени, като до момента са завършени три. Ето оригиналното промо видео за изграждането им. (https://youtu.be/IG82OfX5WVs)


Всяка антенна решетка работи в VHF (много висока честота) над 200.0FM

Целта на съоръжението е да прави ОТОПЛИТЕЛНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ над Северния полюс и други експерименти с радиовълни над останалата част от планетата, включително Европа, Африка, Южния полюс и дори надолу до Нова Зеландия (магнитно спрегнати точки).

FM... честотно модулирано... същото FM радио, което може да използва вашето радио в кола например... ако можете да увеличите радиото в колата си над 200FM, вероятно ще ЧУЕТЕ това като странни звуци по радиото.


Те използват EISCAT, за да „нагреят“ област от горната атмосфера или йоносферата, която след това отделя електрони, които се вграждат в създадената от човека „аврора“, известна още като Северно сияние, и също така произвежда много НИСКА честота от генерираната от тях плазма.

Повече за EISCAT директно от сайта им тук: https://eiscat.se/event/eiscat-symposium-2024/




САЩ. 📡5G. Защо елитът не иска 5G?




Щатът Флорида прие закон, който позволява на доставчиците на безжични услуги да инсталират 5G антени навсякъде без разрешение, с изключение на Палм Бийч, където Бил Гейтс и Доналд Тръмп, наред с други знаменитости, притежават имоти. 


Според Том Брадфорд, администратор на града, забраната временно блокира всички заявления за инсталиране на безжични комуникации върху публична собственост. 


💬 Защо ли точно там са забранени 5G-антените? Нима Елитът не иска "бърз интернет"? ... Или нещо друго?


Илон Мъск за проследяването на безжични слушалки:



🗣 - "Чували ли сте за теорията, която нарича безжичните слушалки най-опасната джаджа в историята? [Как е възможно това?] Новите безжични слушалки ще проследяват вълните и сигналите в главата на човека само чрез слушалката. По този начин ще се проследява цялата информация от главата на човека. Защо им е необходимо да правят това? Случвало ли ви се е да си помислите за нещо и след няколко минути на телефона ви да се появи реклама на това нещо? Хората казват, че проследяването на мозъчната дейност на човека е точно това, което помага да ви се продаде това, което искате. Определена стока или ресторант. Показва ви се реклама въз основа на вашите мисли."



вторник, 10 септември 2024 г.

Шарена защита срещу лицево разпознаване



От средата на 2010 г. в Източна Азия се наблюдава бум в разпознаването на лица с помощта на улични камери и обработка с изкуствен интелект.


Но хората не винаги обичат да бъдат разпознавани и спонтанно се появиха контрамерки:


📌Първо - дрехи с фрагменти от снимки на различни лица, объркващи AI ​​и лицеви декорации, дезориентиращи AI ​​поради отблясъци.


📌Тогава ентусиастите, познавайки метода на референтната точка, използван от AI за лицево разпознаване, откриха общ алгоритъм за създаване на модели, които нарушават разпознаването (за първи път този модел беше използван при „Covid маски“)


📌А сега екипът от италиански дизайнери на дрехи Cap_able  представи колекцията Manifesto, където иновативната естетика е съчетана с „ биометрична сигурност “ като модели.


Колекцията се предлага с „ Правно становище относно производството, маркетинга и употребата на фланелки, които пречат на работата на автоматизираното лицево разпознаване в съответствие с европейското и италианското законодателство.“


неделя, 8 септември 2024 г.

САЩ. 🛸 Пред вас е небе, което буквално се тресе. В Миртъл Бийч, намиращ се в Южна Каролина, е заснет огромен кораб с форма на диск.

 



Шокиращите разкрития на Майрън К. Фагин излизат наяве чрез запис от 1967 г


 В свят, в който всяко значимо събитие е старателно документирано векове предварително, шокиращите разкрития на Майрън К. Фагин излизат наяве чрез запис от 1967 г. Фагин, известен холивудски писател, който разкрива тъмни тайни в развлекателната индустрия, твърди, че важните събития в света са организирани от неуловима и могъща група. Тази тайна фракция, която той определя като Илюминати, уж манипулира световните дела от създаването си през XVIII век. Според Фагин тази тайна организация е участвала в оформянето на историята чрез поредица от внимателно планирани събития и тайни операции.


В разказа на Фагин се описва подробно как илюминатите, основани от Адам Вайсхаупт в края на 1700 г., са проникнали в различни институции, за да осъществят своите планове. Той твърди, че след Първата световна война илюминатите се превръщат в Съвет за международни отношения (CFR) в САЩ, който поддържа влиянието си под различни форми. Този преход е имал за цел да прикрие продължаващите им манипулации и да контролира медийните разкази. Като придобива контрол върху средствата за масова комуникация и пресата, Фагин твърди, че CFR, като съвременно въплъщение на илюминатите, гарантира, че обществеността остава заблудена и неинформирана за истинското естество на глобалните конспирации.


Нанотехнологичният чип на iPhone под микроскоп: размерите на вътрешността му ще ви изненадат ...

 



събота, 7 септември 2024 г.

САЩ. 🌽🌽🌽 "Ще ви покажа нещо." - Един американски фермер, след като изследва почвата си казва, че съдържанието на алуминий в почвата му се е увеличило 5 пъти.



Семената от ГМО растат нормално, докато всички негови сортове домашно отглеждани семена изведнъж започнали да умират (дава доказателства).




ИИ ПОМНИ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ И СЕ ОПИТВА ДА ВИ ИЗЛЪЖЕ!!

 



Освобождаването на комари от Бил Гейтс във Флорида, САЩ


 🔴Епидемията започна... Потребител на социалната мрежа, който се натъкна на освобождаването на комари от Бил Гейтс във Флорида, САЩ. Знаете ли какво се случи след това видео?  Правителствени служители напръскаха специален разтвор за унищожаване на мутирали комари по улиците на града.

НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?