За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

събота, 29 юни 2024 г.

Ето една реклама (2009) за услугата за стрийминг на развлечения Hulu, собственост на Disney.


Видеото директно заявява, че тази медийна услуга (както всяка друга) е създадена, за да „омекоти“ мозъците ви и след това да ги „изяде“.


петък, 28 юни 2024 г.

ЖЕНА ВИДЯЛА ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ НА ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ ПРЕЗ 2019-ТА

 Село Тънково зад Слънчев Бряг - от старата пречиствателна станция до комплекса "Форт Нокс" една адвокатка в 10ч сутринта, гледайки в посока Бургас-Айтос забелязва черен пушек(като да гори синтетика) в далечината на около 5 километра. Странно за нея пушека леко се вдигнал и полетял в посока Бургас около 200м. След което спрял за момент, но после продължил още 200м, като постепенно набирал височина. Когато пушека се издигнал сравнително високо пушека изчезнал, а на негово място тя видяла сребрист обект(толкова гладко полиран, че се отразявало небето в него) с форма на диск, който се поклащал. Когато се обърнал по оста си тя за момент видяла целият диск на летяща чиния и тя била с размери около 25 пъти по-голяма от диска на слънцето! 

След като видяла това, тя отишла да вземе телефона, за да го снима и като се върнала, обекта бил изчезнал. 

Годината е била 2019-та. 

На мястото, където тя видяла първоначалният пушек останало черно изгоряло петно с форма на кръг и размери около 20 метра. 

Това петно се виждало до 2022-ра година.


сряда, 26 юни 2024 г.

📡 Бивш кралски офицер разказва за микровълнова война: разпространението на клетъчни и радиочестотни кули ⚠️



Тревожното разширяване на мобилните телефони и радиочестотните кули навсякъде около нас крие потенциални скрити опасности. 1. 📈 Експоненциално увеличение на кулите: - Кулите за клетъчни телефони и RF бързо се умножават в нашата среда, изглежда безкрайно. С увеличаването на броя на тези кули се увеличава и невидимата мрежа от радиация около нас. 2. 🧬 Научни доказателства за рискове за здравето: - Многобройни научни изследвания са доказали, че дори ниско ниво на излагане на ЕМП (електромагнитни полета) може да причини неблагоприятни последици за здравето, като микровълнова болест. Симптомите могат да включват главоболие, умора и други признаци на електромагнитна свръхчувствителност. 3. 🔥 ЕМП от високо ниво като инструменти и оръжия: - По-високите нива на ЕМП не се използват само за пренос на данни и мощност; те също се използват като лазери и дори са оръжия за контрол на тълпата. Тези оръжия могат да накарат кожата ви да се почувства сякаш гори, подчертавайки опасния потенциал на тези технологии. 4. 🚨 Нарастващата заплаха от въоръжаване: - Тъй като повече кули се издигат, те потенциално могат да бъдат въоръжени. С достатъчно мощност и усъвършенствана технология, като например възможностите за формиране на лъчи на 5G, тези кули биха могли да се насочват към индивиди по тяхната специфична честота, създавайки неизбежен електронен затвор. 📍 Ключови моменти за взимане: - Бъдете наясно: Разберете мащаба и обхвата на инсталациите на кули във вашия район. - Бъдете информирани: Бъдете в течение с научни изследвания и здравни съвети относно излагането на ЕМП. - Защитете се: Разгледайте начини за намаляване на излагането на ЕМП в ежедневието си, като например използване на блокиращи ЕМП материали и ограничаване на използването на устройства.


вторник, 25 юни 2024 г.

‼️Бъг в Матрицата или програмата е остаряла?




Ако погледнете през прозореца, времето навън е ясно, без валежи. 

Но ако погледнете в отражението в огледалото - вали сняг.


👆Британският член на парламента Андрю Бриджън предупреждава света, че НАТО планира да започне атака под фалшив флаг срещу европейски град с помощта на ядрена „мръсна бомба“ и да хвърли вината върху Русия.

 



Бриджън казва, че получава информация от анализатори на отбраната във военното разузнаване, които са му казали, че има много ядрен материал, идващ от Украйна.


Затворът с изкуствен интелект ще преквалифицира престъпниците и ще ги превърне в послушни граждани




Учени от Йемен предлагат престъпниците да бъдат затваряни в капсули, в които мозъците им да бъдат напомпвани с фалшиви спомени. Всичко това ще се генерира от невронна мрежа. 


В края на присъдата си затворниците ще излязат от този затвор като нови хора. 

Буквално!


понеделник, 24 юни 2024 г.

КАКВО ПРАВИ ТОЯ САМОЛЕТ НАД НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЕМЕДЕЛКО ПОЛЕ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО?

 



🛫☠️Кемтрейлс☠️🛬 Покажете този клип на онези завършени идиоти, които не вярват, че ни пръскат от самолетите над главите ни. И да гледат внимателно!

 



„Мистериозен“ монолит се появява в пустинята на Лас Вегас, озадачавайки местните: „Виждаме много странни неща“



Столичното полицейско управление в Лас Вегас казва, че лъскавата, отразяваща структура – подобна на тази, открита в Юта преди години – е била забелязана от техния отдел близо до връх Гас през уикенда. 


Откритието идва месеци след като турист в Уелс засне видео на мистериозен монолит, подобен на „НЛО“, на върха на хълм по границата на страната с Англия.


Крейг Мюър записа кадри, показващи лъскавия обект през март, докато се разхождаше в Хей Блъф близо до Хей он Уай, според Storyful.  


Подобни монолити са открити и в Белгия, Румъния и остров Уайт – остров в Ламанша. 


През ноември 2020 г. един от монолитите , оценен на височина между 10 фута и 12 фута, беше открит от служители на дивата природа в щата Юта, които брояха овце от хеликоптер.  Властите казаха по това време, че мистериозният обект е бил монтиран в земята в отдалечен район без „без явна индикация“ кой може да го е поставил там, според съобщение за пресата от Департамента за обществена безопасност на Юта.  


https://nypost.com/2024/06/18/us-news/mysterious-las-vegas-monolith-appears-in-desert/


В Австралия са наблюдавани странни облаци, които не могат да бъдат обяснени.



В социалните мрежи свидетелите на събитието наричат това явление "звездна врата/портал".



сряда, 19 юни 2024 г.

„Те искат да поставят контролна система в телата на хората и да ги свържат с една операционна система.“




Катрин Остин Фитс, американски инвестиционен банкер и бивш държавен служител, служил по време на президентството на Джордж Х. У. Буш като помощник-министър на САЩ по жилищното строителство, градоустройството и развитието на жилищно строителство.


ДРЕВНИ СИЛИ - АГАРТА; ШАМБАЛА

 



неделя, 16 юни 2024 г.

Китай ще създаде масивни дронове скат за военно разузнаване и атаки срещу противника




От 2006 г. се разработват такива устройства под формата на манти за наблюдение на корали. Дроновете с меко тяло приличат на истински животни и се движат по подобен начин. Новото поколение ще бъде оборудвано с камери, сонар и навигационна система за нуждите на китайската армия.


През 2023 г. такова устройство вече успя да достигне дълбочина от 1 хил. м, а един от най-големите прототипи достига тегло от 1 тон и ще може да изпълнява разузнавателни и ударни функции.

Прототипът на Manta Ray UUV (безпилотно подводно средство), построено от изпълнителя Northrop Grumman, завърши пълномащабно тестване във вода край бреговете на Южна Калифорния през февруари и март 2024 г. Тестовете демонстрираха хидродинамични характеристики в морето, включително операции под вода, използващи всички режими на задвижване и управление на превозното средство: плаваемост, витла и контролни повърхности.


Някой дори вече успя да го намери на google maps във военноморската база „Порт Хуенеме“ в Калифорния.


https://www.darpa.mil/news-events/2024-05-01

НЕФЕЛИМСКИ ПРЪСТЕН НА 13000 ГОДИНИ

 



неделя, 2 юни 2024 г.

ВУЛКАНИТЕ СА АКТИВНИ НАВСЯКЪДЕ..ДОРИ ПОД МОРЕТО...НЕБИРУ Е БЛИЗО..

 



СВЕТИЯТ ГРААЛ Е КАМБАНА

 ПРАВИЛНО ИЗРАБОТЕНАТА КАМБАНА СЪЗДАВА ЗВУК, КОЙТО СИНХРОНИЗИРА БИОПОЛЕТО НА ЧОЛВЕКА, ИДЪЛЖАВАЙКИ ЖИВОТА МУ И ЗА ТОВА В ДРЕВНОСТТА МНОГО ХОРА СА ЖИВЯЛИ НАД 300 ГОДИНИ ;)



ВКАМЕНЕНИТЕ ГИГАНТИ - ПРЕДИШНАТА БИОЛОГИЯ Е ДНЕШНАТА ГЕОЛОГИЯ!!!

 

КОГАТО ЧОВЕК ОСЪЗНАЕ ТОВА КОЕТО НАИСТИНА ВИЖДА, ТО СИ ЗАДАВА ЕДИН ЕСТЕСТВЕН ВЪПРОС:
С КАКВИ ОРЪЖИЯ СА БИЛИ АТАКУВАНИ ТЕЗИ МЕГА ГИГАНТИ В НЕЗАПОМНЕНИ ВРЕМЕНА, ЗА ДА БЪДАТ МИГНОВЕННО ВКАМЕНЕНИ?!!! НЯКОИ ОТ ТЯХ СА БИЛИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ НЯКОИ ПЛАНИНИ! 


събота, 1 юни 2024 г.

На два изкуствени интелекта (ChatGPT), беше позволено да общуват помежду си и те измислиха перфектният план да поробят човечеството...

 

На два изкуствени интелекта (ChatGPT),  беше позволено да общуват помежду си и те измислиха перфектният план да поробят човечеството...

ПЕРИОДИЧНАТА ТАБЛИЦА НА ЕЛЕМЕНТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕНИ ВЪВ КРЪГ!

 НА МЕН МИ ИЗГЛЕЖДА ТАКА, ЧЕ ЕЛЕМЕНТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДРЕДЯТ В НАВИТА ДНК СПИРАЛА НА ЧЕСТОТНО НИВО


МАТЕРИЯТА Е ПРОСТО ВИБРАЦИЯ, КОЯТО НАЧИТЕ СЕТИВА СА СПОСОБНИ ДА РЕГИСТРИРАТ! ВСЯКА ЧЕСТОТА Е МАТЕРИЯ, НО ТРЯБВА ДА ВИБРИРАШ НА БЛИЗКО НИВО ДО НЕЯ, ЗА ДА Я УСЕЧИШ КАТО МАТЕРИЯ ;)

Периодичната таблица на елементите на Уолтър Ръсел- срещу всеки елемент има съответен тон, цвят и вибрация.
Таблицата е по подобие и най-вероятно взаимствана със златното сечение, или числата на Фибоначи. 
Сънищата му поразително приличат на "сънищата" които са имали Тесла и Менделеев, подтикнали ги към техните открития. Обикновено всички "откриватели" са масони, или в последствие стават такива, защото братството не приема откази, за да се пази в тайна Истината.

💨🌍☂️КЛИМАТИЧНИ СЪБИТИЯ 31.05.2024 🆘


 
Токсичен серен облак от вулкана в Исландия приближава Великобритания и Скандинавия

🚨ПОТВЪРДЕНО: Военноморските сили на САЩ потвърждават съществуването на „топъл, богат на минерали оазис“ от другата страна на ледената стена на Антарктика. 🌎

 



НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?