За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ТАМ СМЕ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕМОГАТ, ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!

-

НИТО КРАЧКА НАЗАД- ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!!!!

"Обществото често прощава на престъпниците, но никога на мечтателите!"- Оскър Уайлд
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ! ПЪРВО ИЗЧИСТИ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ! - GRANID

"Последен се смее, който стреля първи!" - ГЕНЕРАЛ ЛЕБЕД
"Логиката се поражда там където има МИСЪЛ. Защото там където има МИСЪЛ - трябва СМИСЪЛ!" - GRANID

петък, 16 май 2014 г.

Стамен Стаменов за новият световен ред и извънземните

Щом в тв СКАТ има такава свобода да се изкажат толкова истини, значи нещата са наистина преломни!
ЛИНК КЪМ НОВОТО МУ ПРЕДАВАНЕ В ТВ "СКАТ" И ЗАПИСИ НА ВСЯКА ЧАСТ
Втори линк / Трети линк




събота, 10 май 2014 г.

Продиктуваната история на човекЪт

    Първата световна война е военен конфликт обхващащ периода от 1914 до 1918 години.
В него взимат участие почти всички така наречените “велики сили“, състоящи се от нищо неподозиращи хора, граждани на планетата земя с “равни права“. Тези “велики сили “ са обединени в две коалиций - Антантата (Франция, Русия,Великобритания, Сърбия и много други държави) и Централните сили (Германия, Австро-Унгария,Османска империя и България).
      Над 70 милиона войници са мобилизирани.Повече от 15 милиона са убити. Повод за започването на войната е Сараевският атентат на 28 юни 1914 година, при който сръбски терорист убива австро-унгарския престолонаследник Франц Фердинанд.
     Лев Толстой, руски писател, философ, есеист, публицист и религиозен реформатор, известен най-вече с пацифичните си възгледи и с романите "Война и мир", "Ана Каренина" и "Възкресение" е съобщил на нищо неподозиращия човек :
     "Историята щеше да бъде нещо прекрасно, ако беше вярна".
 
    1914: През започналата Първа световна война Ротшилдите (една от най-богатите фамилии в света, която чрез подлости и измами успява да превърне целия свят в една игра на „Монополи”, в която ние сме само статисти) в Германия отпускат заеми на Германия, роднините им във Франция отпускат на Франция, а тези във Великобритания отпускат на британското правителство. В същото време те контролират и трите най-големи информационни агенции в Европа – Волф (Германия), Ройтерс (Великобритания) и Хавас (Франция), и манипулират общественото мнение в Германия, настройвайки го за война (тактика използвана и в днешно време в САЩ и ЕС за печелене на общественото мнение бел. ав.).
     1916: На 4 юни евреина Луис Дембиц Брандайс е назначен за съдия във Върховния съд на САЩ (най-висшият съдебен орган на САЩ, който стои начело на съдебната власт на Федералното правителство на САЩ ) от президента Удроу Уилсън след като е бил изнудван от страна на Самуел Унтермайер няколко години по-рано. Съдия Брандайс е бил още лидер на Изпълнителният комитет на ционистките въпроси.
       В средата на Първата световна война Германия печелила, а Ротшилд още повече, и тогава настъпило превратно събитие. Германия въпреки, че печелила войната, без дори един вражески войник да стъпи на нейна земя, предложила примирие на Великобритания без да иска никакви репарации от тяхна страна. Това значително разтревожило Ротшилдите (по време на война и то в такива мащаби, държавите теглят огромни заеми за да си набавят необходимите ресурси, колкото по-дълга е една война, толкова по-добре за банкерите ) и за да не се случи това примирие, което ще им спре кранчето – те прибягнали към нови хитрости. Докато Великобритания обмисляла предложението на Германия за мир, агентът на Ротшилд Луис Дембиц Брандайс праща от името на Ционистката делегация в Америка до ционистите във Великобритания обещанието, че ще вкарат САЩ във войната на страната на Великобритания ако тя им обещае, че ще отстъпят Палестина на Ротшилд. Британското правителство се съгласява за тази сделка и британските ционисти се свързват с колегите им в САЩ и ги информират за този факт. Внезапно всички водещи вестници в САЩ, които до момента са били про-германско настроени обръщат пропагандната машината срещу Германия и започват да настройват обществото за една бъдеща война срещу Германия. Във вестниците се появяват лъжливи статии като: „Германските войници избиват сестри на червеният кръст”, „Германските войници осакатяват бебета” и подобни, чиято цел е единствено манипулиране на общественото мнение срещу Германия.
       Същата година президентът на САЩ Удроу Уилсън прави предизборна кампания за втория си мандат под девиза „Да преизберем мъжът, който иска да запази синовете ви от войната”.
       1917: Германското предложение за мир накарало Ротшилдите да побързат с включването на САЩ във войната. На 6 април 1917 САЩ обявява война на Германия. Четири дни по-рано президента Уилсън прави обръщение и към двете камари на Конгреса и ги приканва да обявят война на Германия. Конгреса всъщност обявява война на Германия единствено, защото президента го е уведомил, че в нарушение на международното законодателство германска подводница е потопила в Ламанша кораба „Съсекс”, а заедно с него са загинали и американски граждани на борда му. Пропагандната машина на Ротшилд използва това за да настрои обществото и то заслепено от жажда за мъст бързо става готово за война. Оказва се обаче, че корабът „Съсекс” заради, който избухва войната не бил потопен и следователно американски граждани не са загинали на борда му. Ето какво пише британския политик от това време Франсис Нелсън в книгата си „Създатели на война”: „Удроу Уилсън в отчаянието си да намери претекст да влезе във войната, го намери най-после в „потъването” на Съсекс в Суетският канал. Някой измисли лъжата, че американци са загинали на борда му. С това оправдание той отиде пред конгреса за да обяви война. По-късно, военноморският флот откри, че „Съсекс” не е бил потопен, и че никой не е загинал.” Франсис Нелсън След като Ротшилд спазват обещанието си и вкарват САЩ във войната, те настояват за гаранции от страната на британското правителство, че ще спазят своята част от уговорката. Британския външен министър Артър Джеймс Бауфур, поради тази причина пише писмо до лорд Уолтър Ротшилд, останало известно като „Декларацията Бауфур” :
        "Външно министерство 2 ноември 1917, Скъпи лорд Ротшилд, Имам голямото удоволствие да ви предам от името на правителството на Негово величество, следната декларация на симпатия с еврейските ционистките аспирации, които бяха представени и одобрени от Кабинета. Правителството на Негово величество гледа благосклонно на създаването в Палестина национален дон на еврейския народ и ще използва всички усилия за да улесни постигането на тази цел, трябва да бъде напълно ясно, че не трябва да се прави нищо което да навреди на гражданското общество и религиозните права на другите етнически общности в Палестина, или правата и политическите статуси използвани от евреи в други страни. Ще ви бъда благодарен ако тази декларация стане достояние на Ционистката Федерация. Искрено ваш, Артър Джеймс Балфур. "
           Отмъщението на Ротшилд спрямо руската монархия се осъществило на 2 март чрез болшевиките, които били създадени и ръководени от тях. Така те най-сетне успели да отмъстят за това, че цар Александър I опропасти плановете им при първият ционистки конгрес през                1815 г. във Виена. Много важно за тях било всички членове на кралското семейство да бъдат избити включително и жените и децата, защото такава била заканата на Натан Майер Ротшилд през 1815 г. По този начин те отправили послание какво ще очаква всеки който им провали плановете.
         1919: Януари са убити агентите на Ротшилд – Роза Люксембург и Карл Либкнехт, при опит за държавен преврат в Германия. По време на Версайската мирна конференция, на която трябвало да се уточнят параметрите по мирният договор с Германия присъствала делегация от 117 ционисти водени от Бернард Барух, пристигнала във връзка със сделката за Палестина. В този момент на германците им станало ясно как, и защо САЩ е влязла във войната. До този момент Германия е най-приятелски настроената страна в Европа спрямо евреите. Германският едикт за еманципация от 1822 г. е давал на евреите всички граждански права, които са давани и на германците. Също така тя е единствената страна в Европа, която приема евреите участвали в първия опит за свалянето на руската монархия през 1905 г. В отговор на тази толерантност евреите им забиват нож в гърба без дори да се замислят. Интересен е факта, че домакин на Версайската конференция е лорд Едмонд де Ротшилд. Версайската мирна конференция е използвана още от Ротшилдите за да създадат световно правителство под претекст да се спрат войните (които в повечето случай те създават бел. ав.). То се казваше „Общество на народите” но за щастие не просъществува много дълго. Звучи ли ви познато -> Общество на народите = Отворено общество?
          На 29 март вестник Таймс (контролиран от Илюминати днес) пише следното относно болшевишкият преврат в Русия : „Една от куриозните страни на болшевишкото движение е високия процент на чужденци сред лидерите му. От двадесет или тридесет комисари или лидери, които представляват ядрото на болшевишкото движение, не по-малко от 75% са евреи.” Болшевиките евреи създадени от Ротшилдите в последствие ще избият над 60 милиона души в концлагерите на СССР известни още като ГУЛаг, както пише нобеловият лауреат Александър Солженицин в своята книга „Архипелага ГУЛаг” 2-ра част. На страница 79 в своята книга той изброява имената на началниците на тази зловеща машина за убийства. Това са: Арон Солтс, Яков Рапопорт, Лазар Коганович (Коган), Матвей Берман, Хенрих Ягода и Нафталий Френкел всичките евреи ционисти. През тази година „Н.М. Ротшилд и Син” получават правото да определят световната цена на златото. Това става и до наши дни в офисите им в Лондон. 1921: По нареждане на Якоб Шиф, евреите Бернард Барух и „полковник” Едуард Хаус (титла дадена му без да е имал никаква военна служба бел. ав.) основават „Съвет по външните отношения” – неправителствена и безпартийна организация (мозъчните тръстове започнали да душат света). Шиф дава нареждането за създаването на съвета преди смъртта си през 1920 г. Целта на този съвет е да издига и финансира политици, които са загрижени и ще защитават интересите на Ротшилд.............

           И на ADOLF HITLER му кипнало и започнал втората световна война.

     За съжаление втората световна война не завършва с очакваното обединение на човешкия род.
И вече легализирането на проституцията в Германия говори за това на чий интереси служат нейните управляващи и за това до каква деградация са стигнали човешките ценности.

        На кой служи елита със синя кръв? От какво се е получила тази синя кръв, дали е само от хранене със сребърни прибори или нещо повече? Кой има ползва от това братя и сестри ЧОВЕЦИ да се избиват подбудени от регионални, религиозни и териториални принадлежности? Отговора на този въпрос може да намерите тук.
 
         Ето една снимка на паметен знак по случай участието на Българската Армия в първата световна война.Подарена от Австро-Унгария.Снимката е направена в Национално историческия музей град София.Тя говори много за изминалите събития:



   Тази снимка много наподобява на Иконата на свети Георги и св. Димитър. Според някой светци, но според други извънземни със скафандри на главата (явно не им понася климата) да се бият/убиват със същества от друг вид и човешки предатели.
         
     Явно войната е една, просто битките са много. Дали ни очаква нещо хубаво от другата страна може само да гадаем.Според мен трябва сами да заслужим свободата си, но това ще стане само когато “ спящата красавица“ се събуди от дълбокия сън в който е попаднала.
НА ШИПКА ВСЬО СПОКОЙНАЕ

ИСТИНА ЛИ Е ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА?